FRÅGOR OCH SVAR

 
 
 
 
 


 

 

Stort tack till alla er som kommer in och läser och har frågor.

 

Jag vet att ni är många som har skrivit in och ställt frågor och som nu söker svar.

Jag kommer tyvärr inte att hinna med att svara och därför ber jag er att inte skriva in nya frågor.

 

 

   Ni alla är varmt välkomna att läsa här på frågor och svar.

Jag hoppas att ni får svar på några av era frågor och funderingar.

 

Scrolla vidare neråt, så hittar du mycket bra att läsa eller klicka på menyn högst upp till höger.

  Hoppas att du finner svaren på dina frågor.

 

 

 

*

 

 

 

 

SÅ HÄR KAN LJUSET I "TUNNELN" SE UT!

2012-12-17

Har försökt attt återskpa ljuset så som jag har sett det. Ungefär så här kan det se ut när ljuset håller på att växa. Det blir ca 3 meter i diameter när det är helt öppet.

Sen, sluts det och bara försvinner i intet, i rummet. Precis på samma sätt som när det kom. Som ett litet lufthål i luften. Det är inte så att det kommer ett ljus till den som ska dö. Ljuset finns redan hos oss, men det är dolt och visar sig bara när det är dags att ta sig hem. Som en triss lott. Du ser inte om du har vunnit förrän du har skrapat på ytan och under den ytan så finns siffrona. Ljuset fungerar ungefär på samma sätt, förutom att du inte behöver skrapa fram det =)

Antal kommentarer: 5

2013-03-02 15:19:06 - Anna, E-postadressen är dold

Hej Marianne!
Vilken underbar sida du har. Hittade den just och har tittat över den lite grann, ska läsa mer sen.
Kände direkt stark tillit till dig, och fick lust att ställa en fråga som jag undrat över. Det gäller också ljus, men vad jag tror är ett annat slags ljus. Jag ser relativt ofta små ljus, små som en liten pärla. Runda och vita liksom det du illustrerat. Och gnistrande på något vis. Dessa ljusen som jag ser ibland kommer som oftast intill en person som jag pratar med för tillfället. Jag känner då en alldeles speciell värme och närvaro i en liten stund. Ljuset varar kanske en sekund eller två, men tillräckligt så jag hinner se det. Vad tror du detta är? Mina tankar är att det är någon form av koppling från andevärlden som vill visa på att den här personen är speciell på något sätt. Skulle vara intressant att få din kommentar på detta. Det kanske är vanligt? Varma hälsningar, Anna

2013-03-04 16:33:07 - Medialt

Tack,så mycket för dina fina ord! De värmer <3
Det första jag kommer att tänka på är ORB. En orb är ett energiklot från en ande/person från andra sidan. Vi alla blir till ren energi när vi lämnar kroppen och det här är ett bra sätt att färdas på genom de olika dimensionerna/världar. Man, kan när man vill forma energin till en kropp när det behövs. Men, det här är ett sätt att färdas på. Och med att du kände värme och en närvaro så är jag ganska så säker på att det är en ande, som vill ta chansen och få säga något till personen som du pratar med, det är säker en anhörig till den personen. Har du någon gång försökt att ta ett foto på ljuset? Det verkar som du är mycket medial och mottaglig för andar. Har aldrig hört att någon har sett en orb med blotta ögat tidigare.Det brukar vara vanligare att man lyckas fånga dem genom ett foto. Du får gärna berätta mer,för det låter mycket intressant att du kan se dem så där bara. Maila mig gärna till medialt@live.se

Stor kram
Marianne, Medialt

2013-05-08 17:02:08

Medialt Svarar!(flower)

Tack,så mycket!

Kram
Marianne
Medialt

2014-04-08 12:30:42 - Helen

Hej Marianne!
Jag har fotat Orbs i flera år och nu de senaste åren har jag även börjat höra dem... De har ett "surrande" energiljud. När jag har fotat bilder, så kan jag få ljusa klot och klot med ansikten i eller ett mönster. Jag har många ggr undrat vad det är för något, men jag har läst att de med ansikten i är de anhöriga, de med mönster i är änglar/ärkeänglar. Men de ljusa vita kloten kan vara det du skriver om här. För någon månad så fick jag se ett klot med "blotta ögat" och sedan har det hänt några ggr till. Oj.oj.oj... hur ska detta sluta? Jag har inget emot dem, utan känner mig väldigt trygg med deras närvaro. De har aldrig varit störande. Ibland har de slagit på TV:n hemma och då har jag skyndat mig att fota dem. Då har de visat sig precis vid TV:n (med ett stort leende i klotet). Då brukar jag skämtsamt säga till dem: Aha, där kom jag på er. Tagen på bar gärning! De är härliga!

2015-02-23 05:47:35 - pirri, E-postadressen är dold

Livets skola! Vi är elever! (heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)