FRÅGOR OCH SVAR

 
 
 
 
 


 

 

Stort tack till alla er som kommer in och läser och har frågor.

 

Jag vet att ni är många som har skrivit in och ställt frågor och som nu söker svar.

Jag kommer tyvärr inte att hinna med att svara och därför ber jag er att inte skriva in nya frågor.

 

 

   Ni alla är varmt välkomna att läsa här på frågor och svar.

Jag hoppas att ni får svar på några av era frågor och funderingar.

 

Scrolla vidare neråt, så hittar du mycket bra att läsa eller klicka på menyn högst upp till höger.

  Hoppas att du finner svaren på dina frågor.

 

 

 

*

 

 

 

 

HU KAN VISSA VETA ATT DE SKA DÖ?

2013-08-29

 

Har fått många frågor som handlar om hur vissa som ska dö, kan veta det i förväg  Det kan handla om allt från flera dagar till bara några timmar innan.

Många har varit med om att en anhörig har ringt bara några få timmar innan de ska dö och det verkar som om de själva vet om att de inte har så mycket tid kvar. Det tycks veta att det snart är dags.

Hur kommer det sig att det kan veta att de snart ska dö?

Det finns några förklaringar till det här. En del får reda på att det bara har några dagar/timmar kvar genom sina guider,som de ofta beskriver som änglar. Sen, så kan det vara någon anhörig som har väntat på att han/hon ska komma över och som har varit där hos den döende i flera veckor/dagar. De kan då tala om för den som ligger inför döden att det snart är dags och om de vill ta Farväl av sina nära och kära så är det bäst att de ringer och ber dem att komma.

Det tar ett tag att vänja sig med att vara "död" också. Det kan ta olika  lång tid att känna av eller få ett tecken från den som har dött. Ibland så kan man få besök samma natt/dag. Men, de flesta får vänta lite, allt från några dagar, till veckor till år. Vad beror det här på?

Jo, det finns några förklaringar till det. Är man öppen för det andliga,då är det lättare för den döde att ta kontakt  till exempel i drömmar. Vill man för mycket,så kan det istället blockera, kontakten. Även sorg kan blockera ibland. Om man inte alls tror på ett liv efter döden så blir det också en blockering som gör det svårt för den döde att ta kontakt.

Men, varför tar det olika lång tid innan någon död/ande tar kontakt?

Det här är så individuellt, vissa som har dött har lätt för sig att ta kontakt och vet nästan på en gång hur de ska göra. Medan en del andar behöver lära sig hur man gör. Vissa andar behöver lång rehabilitering på andra sidan och måste själva få läka innan de kan ta kontakt.

Att gå till ett medium bara några dagar efter rekommenderar jag inte...Vänta gärna en längre tid...För  din egen skull och för den som har gått över. Det blir en bättre kontakt i det flesta fallen då. Han eller hon som har gått över behöver acklimatisera sig först. Det är en stor omställning  när någon man älskar dör. Men, det är också en stor omställning att dö.Tänk på det.

Antal kommentarer: 2

2015-10-15 16:03:48 - emelie, E-postadressen är dold, tellusborgsvägen56

tack,dina ord har hjälpt mej lite ,jag saknar och har sorg i själen saknar min låsas morfar,han var nog ett medium med och förklarade vad som skulle hända mej och runt mej,en svår sjukdom tog honom från oss alldeles för tidigt.han är och var mitt stöd.vill så gärna att han ska visa något tecken eller visa sej i någon dröm. sista lars sa var att jag skulle stanna hos en man som heter Roger och jag vet inte vem det är. men må min lars morfar vila i frid han var min enda vuxen stöd här i livet,fast han var svårt sjuk.r tacksam för allt och din sida har hjälp mej lite Med vänlig hälsning emelie magnusson

2019-08-17 15:49:44 - Molly, E-postadressen är dold

Jag har under en längre tid kännt mig rädd och som om jag får varningar varje natt om att något hemskt kommer att ske.

Jag är ganska mottaglig och har lärt mig i många år att hantera det och lära mig utav det.

Jag skulle vilja prata med någon annan spirituell syster som kan hjälpa mig att förstå vissa saker.

Jag känner på mig att döda ängeln kommer att knacka på min dörr snart. Och jag är inte klar med något än här. Jag vill se till att mina barn hamnar i rätta händer. Och inte i deras pappas händer.

Kan någon ta sig tid att hjälpa mig. Jag har så mycket frågor och jag behöver svar.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)