FRÅGOR OCH SVAR

 
 
 
 
 


 

 

Stort tack till alla er som kommer in och läser och har frågor.

 

Jag vet att ni är många som har skrivit in och ställt frågor och som nu söker svar.

Jag kommer tyvärr inte att hinna med att svara och därför ber jag er att inte skriva in nya frågor.

 

 

   Ni alla är varmt välkomna att läsa här på frågor och svar.

Jag hoppas att ni får svar på några av era frågor och funderingar.

 

Scrolla vidare neråt, så hittar du mycket bra att läsa eller klicka på menyn högst upp till höger.

  Hoppas att du finner svaren på dina frågor.

 

 

 

*

 

 

 

 

VAD ÄR EN TVILLINGSJÄL?

2013-11-11

Tvillingsjälar/tvillingflammor är två själar ( människor ) som har skapats i början från en enda själenhet, med manliga och kvinnliga aspekter tillsammans. Den här enheten av själsenhet var en enad energisfär av manligt och kvinnligt och delas sedan upp i två själar som skapar tvillingsjälar. Var och en av dessa två själar blir efter delningen en egen och fullständig själ. Precis som en cell som delas och blir till nya kompletta celler. Varje själ har allt som krävs för att bli en komplett fungerande själ. Själarna delades upp i manlig energi och till en kvinnlig energi. Varje själ behåller även en del av den andra inom sig.

Ying och Yang symbolen är en av de bästa som illustrerar detta med varje sida som håller en liten prick i den andra.Vi känner alla en stark längtan, en känsla av att söka efter sann kärlek eftersom vi alla längtar att få länka ihop oss med vår tvillingsjäl. I Bibeln beskrivs äktenskapet.... " Skall en man lämna sin far och mor och hålla fast vid sin hustru , och de skall bli ett kött " och även " Vad Gud har fogat samman får människan inte skilja åt ." Den dubbla lågan/tvillingsjälen är den enda där det är bokstavligt, istället för bara bildligt genom en kontrakt av äktenskap. Tvillingsjälar är evigt gifta i sina väsen/själar, som ingen kan ändra på. Så,även om man gifter sig med någon annan än sin tvillingsjäl här på jorden så tillhör man/är gift med sin tvillingsjäl för evigt.

 

 


När vi förstår att allt i skapelsen består av vibrerande energi,så kan man förklara att tvillingsjälar är två individer som vibrerar med exakt samma ton och på exakt samma frekvens i sina själar. Det finns bara en som matchar vår exakta tonart och vår frekvens. När vi är i närheten av vår tvillingsjäl så känner vi det genom dessa vibrationer, av samma ton och frekvens. Man känner av en stark kärlek som matcher ens egen. Känslan är mycket trygg och den känns naturlig. Känslan är mycket mjuk...men ändå anmärkningsvärt stark .

Tvillingsjälar känner igen varandra på en gång, på en själslig nivå. Även om en person aldrig har varit väldigt andlig, så kommer de plötsligt få en känsla av att det känner personen mycket väl. Att man har träffats förut. Den fysiska utseendet kan också vara bekant, men igenkännandet märks starkare på insidan och antänder en eld inuti tvillingarnas hjärtan.

En stark attraktion och dragningskraft uppstår. Ibland omedvetet eftersom jaget inte kan räkna ut direkt vad detta är. Det kan orsaka att en utav person vill backa ur från det hela eller så blir det en slags förnekelse tills de har listat ut det hela. Tvillingsjälen känns välbekant i den djupa delen av själen. Många saker kan tyckas vara helt din motsats till sig själv och kanske inte är den typ av människor du brukar umgås med . Trots detta kan du komma på dig själv med att tänka, " Jag känner den här personen. "

Vi kan känna oss hemma med många själsfränder eller själsfamiljemedlemmar som vi har och har haft under flera livstider med. Men att träffa sin Tvillingsjäl är något helt annorlunda. Det mötet är alltid den mest intensiva och livsförändrande händelsen. Det finns bara en vacker och perfekt komplement till varje människas själ och det din tvillingsjäl. Ingen annan kan få dig att känna dig så hel och så trygg.

 

Antal kommentarer: 8

2014-03-01 22:38:05 - Eva

Jag tror att jag har mött min tvillingsjäl! Känner av och påverkas av hans humör varje dag innan vi träffas. Är han stressad och irriterad blir jag det, är han glad så är jag också glad, och detta utan att vi pratat eller träffats. Trodde inte på detta med tvillingsjälar tidigare, men nu gör jag det.

2014-03-05 14:59:21

Medialt Svarar!

Hej Eva!

Vad roligt att höra att du har träffat din tvillingsjäl.Grattis! <3

Kram(flower)
Marianne
Medialt(heart)

2014-07-08 21:50:37

Hej Marianne :-)
Är det meningen att vi ska träffa vår tvillingsjäl? Vad var meningen med att dela på en själ från början :-)

2014-09-06 03:40:06 - Kim, E-postadressen är dold

Hej Marianne (Skriver men retur är inte nödvändig, du har det du gör, betvivlar inte.)
Jag är glad för att det fick ta sin tid innan jag googlade på Tvillingsjäl. Det var min tvillingsjäl som började att säga det, jag hade känt det från start men hade inget uttryck för det. När jag läser vad det innebär så har jag drygt 8 mån erfarenhet så när jag läser så är jag så chockad. På den här tiden har jag knappt gråtit, runnit lite tårar, lite extra några enstaka ggr men dom försvinner så fort. NU brast det ikväll när min googling startade. Vart jag än läser om tvällingsjälar så är det som ett facit, en upprepning av allt jag snabbt hann uppleva & det fortsätter exakt i samma utan hot om att försvinna.
Helgen som var, en syssling hade fyllt 50, en bjudning, jag hade bil med dit så jag var nykter, bra det så jag kunde hålla mig lugn då min syssling gjorde mig så gott han kunde till åtlöje.
Det ända jag kunde konkret komma med & med hopp om att dom andra kunde leta fakta, googla, & med förhoppning kunna hitta något igenkännande från det jag försökte beskriva.
Det tråkiga är att jag hade såå svårt att beskriva, mkt för att min syssling bar sig hjärtlöst åt. Konstaterade att han INTE mött sin tvillingsjäl, inte ens i närheten & känns som att det inte kommer att ske, jag KAN ha fel.
När jag ska beskriva händelser, känslan, vad som sägs, det djupt seriösa så låter det så barnsligt & såå mkt 'ååå jag är kär, har aldrig varit så kär, han är den rätte', klassiskt nykär, förblindad.
Kommit fram till att det ÄR omöjligt att beskriva för en person som inte upplevt det. Samma som när t.ex någon får barn, den som aldrig fått kan inte förstå känslan. Exakt lika med detta.
Jag drog på att gå in & läsa innantill, var rädd att det inte skulle stämma ÄVEN om jag visste exakt vad som hänt i mitt liv, som plötsligt känns som ngt medialt men att jag slipper gå med den här känslan själv, att jag har en person som talar samma språk, är kompetent, är mer respektingivande än mig & jag slipper fundera på om jag är knäpp eller inte.
Har aldrig känt skräck inför döden men NU med min tvillingsjäl har jag upptäckt att jag vill ha evigt liv...

2014-09-10 09:21:18 - Marianne, E-postadressen är dold

Hej jag o en barndoms kamrat träffades i somras som vuxna.
Vi känner av varandra o vi är väldigt lika i sättet på hur vi fungerar o tänker
Vi är nog tvillingsjälar. Han vill inte ha nåt förhållande just för att vi är så lika, medans jag är tvärtom. O båda två såg en ny bästa kompis i varandra
O just för att det är lätt att prata me honom o är lik mig hans personlighet utstrålar trygghet o värme. Frågan är hur jag ska honom att förstå detta!

2014-11-14 12:43:30 - miranda , E-postadressen är dold

Hej
just nu är jag i chock..
Jag har hört tvillingsjäl förut, men inte riktigt fattat innebörden av det! Men iallafall så ska jag berätta lite!
För ett år sen börja jag skriva på en tråd, vet inte varför, kände bara att jag var tvungen att bli hörd där! Efter några dagar så började en kille skriva till mig och han verkligen kämpa med att fånga mitt intresse, samtidigt kände jag en väldigt stor dragningskraft till honom..
vi började skriva privat och jag kände mer och mer att 'jag känner honom' frågade honom om jag visste vem han var och han skrev själv att 'sluta det här är läskigt' då han kände att han på något vis kände mig! Båda började känna av bägges humör och han kämpa med att få träffas, samtidigt kände jag samma sak! Men pga av händelser så är jag väldigt sluten som människa, samtidigt så lyckades han öppna mig för honom! Första gången vi träffades, så kändes det som det var helt naturligt, när jag öppnade dörren stod han där och vi kastades in i varandras armar och det kändes som våran kram var så djup.. det finns en sak som jag hade så svårt att göra och det var att titta han i ögonen, han ville av nån anledning, men det kändes som han titta in i min själ när han stod framför mig och titta mig i ögonen, tillslut blev det för mycket och sa att det känns som du tittar in i min själ!! Han var väldigt hemlig med sin identitet, men en dag när jag satt och titta på tv och kände bara att jag var tvungen att byta kanal och DÄR ÄR HAN I TV! Vad sa mig att sätta på den där jävla kanalen, jag som inte är intresserad överhuvudtaget av det som var på den kanalen! Jag började omedvetet se honom lite var stans!
Dagarna innan våran andra träff, så kände jag att han fått hinder, efter bara nån timme så säger han att han legat magsjuk, men hoppas att han blir bättre på två dagar! Han blev bättre och kom till mig!
Efter våra träffar så skrev jag att, oavsett hur mycket jag vill, så kommer det aldrig kunna bli vi. Då han har sitt flera timmar från mig och jag mitt här hos mig! Men efter det fick jag ren panik och kände panik över att inte ha honom i mitt liv alls, så jag skrev att jag ångrade mig och att jag är så jävla rädd för mina känslor jag hade/har för honom, känslor jag aldrig förut känt, känslor jag trodde inte fanns, fanns där för honom! Jag var livrädd över att förlora honom! Vi fortsatte kontakten och haft väldigt känslomässiga tjafs många gånger! Jag drömmer om honom väldigt mycket och en gång drömde jag att jag låg på sjukhus och han kom och hälsa på, dagen efter berätta han att han var sjuk och varit det ett tag...enligt honom blev han sjuk för ca 5 år sen och jag var så jävla dålig för fem år sen, då min kropp kolapsa i ångest, jag orkade ingenting då! Jag var chockad den tiden, för hag var lycklig och glad och fatta inte varför min kolaps kom!
Kan säga att min hjärna har gått på högvarv idag och tänkt tillbaka på olika händelser jag varit med om och drömmar osv, för att se om det finns samband! Det finns en dröm som har satt sig fast i mig och det var för många år sen då jag drömde om att en man kom hem till mig, samtidigt kände jag dragningskraft och rädsla för denna man, det sjuka är att bägge är blåögda, ljushåriga och hade samma namn! Detta skrämmer mig riktigt ordentligt mycket just nu!
Igår så hade vi en liten disbyt och han skrev till mig, jag raderar oss om 20 min och hoppas du svarar inom dessa 20 minuterna! Jag såg det efter en timme och skrev 'antar att du inte är kvar längre' men det var han, han kunde inte ta bort mig, jag skrev att du är så jävla speciell för mig och jag kan inte säga varför eller hur, det bara är så! Han skrev att det är precis samma för honom 'det bara är så'!
Detta är bara en bråkdel jag tagit med nu och jag känner mig verkligen hel med honom och får rent ut sagt panik när känslan uppstår att inte ha han delaktig i mitt liv!
Varför denna dragningskraft mellan oss? Är det så att jag kan ha mött på min tvillingsjäl? Frågorna är många just nu!
Ha det bra //

2015-01-05 22:37:27 - Sanna, E-postadressen är dold

Hej, jag har av 2 oberoende medium fått veta att jag träffat min Tvillingsjäl som bor i en annan stad och har en del problem som jag tyvärr känner av... Kan du se om vi är äkta Tvillingsjälar <3? Tusen tack!

2015-02-12 09:15:52 - 11 åring tjej

Hej!
Hur träffar jag min tvillingsjäl? Är det som en person? Eller känner jag bara energi utan att se den? Jag är en tjej så är min tvillingsjäl en kille? Här många år kommer jag vara när jag träffar min tvillingsjäl? Är min tvillingsjäl någon i min familj eller släkt? Någon som är äldre? Någon som är död? Jag är väldigt intresserad att veta! :) någon som kan svara på dessa frågor? :)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)