FRÅGOR OCH SVAR

 
 
 
 
 


 

 

Stort tack till alla er som kommer in och läser och har frågor.

 

Jag vet att ni är många som har skrivit in och ställt frågor och som nu söker svar.

Jag kommer tyvärr inte att hinna med att svara och därför ber jag er att inte skriva in nya frågor.

 

 

   Ni alla är varmt välkomna att läsa här på frågor och svar.

Jag hoppas att ni får svar på några av era frågor och funderingar.

 

Scrolla vidare neråt, så hittar du mycket bra att läsa eller klicka på menyn högst upp till höger.

  Hoppas att du finner svaren på dina frågor.

 

 

 

*

 

 

 

 

ÄR DET ETT TECKEN FRÅN NÅGON PÅ ANDRA SIDAN?

2012-10-02

 

HUR TAR DET KONTAKT?   

En av de vanligaste tecknen är lampor som blinkar när du går in i ett rum. Andar har möjligheten att "leka" med belysning och el. När vi lämnar våra fysiska kroppar genom processen av fysisk död, så består vår nya existens av elektromagnetisk energi eller ren energi. Det är därför som andarna använder sig av  elektriska saker för att ta kontakt med oss. Våra nära och kära runt omkring oss, kan plötsligt börja att manipulera lampor eller starta tv:n . Om du upptäcker att du köpt eller har bytt till nya lampor och de börjar att flimra/blinka eller gå sönder, kan du definitivt anta att någon försöker att skicka dig ett tecken eller bara vill säga Hej.

Förutom ljus, kan en ande manipulera många elektroniska apparater som datorer,microvågsungnen, tv:n, radion etc. De kan få TV: n att ändra till en annan kanal (vilket hända mig här om dagen) eller stänga av den.

Ibland så kanske du plötsligt får höra hans/henns favoritlåt/eller en låt som var er låt på radion. Ja, du det är sant, andar kan bli DJ för ett ögonblick om de vill. De kan placera en tanke i  ditt huvudet för att få dig att sätta på en viss kanal på radion när de vet att en viss låt spelas. Det kan också hända att de placerar en tanke i huvudet på Dj, på radiostationen så att han ska välja en speciell låt.

Du kanske har vaknat en morgon och innan du är riktigt vaken så får du en låt i huvudet, som får dig att tänka på en viss person. Allt det här är en hälsning från någon från Andra Sidan.

Det finns många sätt som en ande/person kan ge oss tecken på. Om du vet att en person i ditt liv bar en viss parfym eller använde ett speciellt rakvatten, så kan det hända att du plötsligt känner och upplever den doften, du kanske stannar upp och tänker "Den här doften känner jag igen" så efter ett tag så kommer du på vem som brukade ha den doften. Det är en hälsning just för den personen. Säg gärna "Hej..." så att anden/personen vet att du har uppfattat hälsningen.

Det finns så många andra tecken som du kan få från dina nära och kära som har gått över till den andra sidan. De kan och kommer att använda alla verktyg som finns tillgängliga för dem för att kunna ge dig ett tecken eller en hälsning på att de finns där. Några andra gemensamma resurser som Andevärlden använder för att få din uppmärksamhet är genom,fåglar, fjädrar, nyckelpigor och Fjärilar, bara för att nämna några. De ber oftast  dem  att komma i din väg. Plötsligt så kanske du börjar att få  dagligt besök av en fågel som du annars aldrig har sett.  Be gärna att få ett tecken från en ande/person som har gått över. Jag personligen brukar be om att få se en vit fjäder.

De kan också pilla dig lite i nacken eller i håret och även göra så att du plötsligt får gåshud.

Djur kan göra på samma sätt när de vill skicka en hälsning eller tala om för dig att de finns här fortfarande. Iband så kan man höra sitt djur gå på golvet, man kan känna hur någon hoppar upp och lägger sig i sängen och när man tittar så finns det ingen där..men det gör det, det är bara det att du inte kan se dem just dåDjur har också förmågan att de kan komma tillbaka till dig en gång till under din livstid, bara för att de trivdes hos dig eller för  att de inte var klara med något. Det är kanske därför djur lever mycket kortare tid än vad vi gör. De kan åka hem till  sitt djur rike och "ladda batterierna" för att senare komma tillbaka och vara med oss igen. Kanske för att trösta dig eller hjälpa dig när du är sjuk.Vissa djur finns i ditt liv för att ge dig tröst och stöd i livet. Djur är healers. Jag tror att alla Djur är utklädda änglar =)  För de älsakar oss precis som vi är.

 

 

Antal kommentarer: 60

2013-05-22 15:52:37 - malin johamsson, E-postadressen är dold, www.havrefallen.blogspot.com

det där kändes fint
jag saknar mina föräldrar och min hund
mamma brukar dyka upp som en ekorre för det ville hon bli i sitt nästa liv
och jag hoppas min häst donna tycker om mig som jag är saknar
även min lärohäst maggie

2013-07-11 17:27:54

Medialt Svarar!

Hej Malin!

Om din mamma ville bli en ekorre, så kan hon bli det när hon så önskar. Och dina hästar Donna och Mggie tycker om dig, precis så som du är. Kärleken är för evig! Spelar ingen roll var vi är, på jorden eller på andra sidan (heart)

Kram(flower)
Marianne
medialt
<3

2013-07-18 11:31:45 - Kannja

Det känns bra att höra att de döda inte lämnar oss! Har haft flera upplevelser de senaste dagarna med vilda djur(ekorre, fjäril och rådjur) som kommit mycket nära mig. Kanske kan det vara min morfar som vill skicka en hälsning? Även elektriciteten har krånglat. Tack för din fina blogg! :)

2013-08-02 15:19:09

Medialt Svarar!

Hej Kannja!

Ja, de har lite fördelar att vara på andra sidan, genom att man kan ta vilken form man vill, för att kunna hålla ett öga på oss. Men, det kan också vara en hälsning från andevärlden att de ser till dig. Din morfar är nog och hälsar på dig hemma och där du brukar vara. Fast det är sällan att vi märker av dem bara så där rakt upp och ner. Men, de finns där hos oss =) Härlig tanke, eller hur?

Tack,så mycket och tack själv för att du besöker mig här (heart)

Kram (flower)
Marianne
medialt
(heart)

2013-08-11 10:26:20 - Tiina Karlsson, E-postadressen är dold

Hej...det var en tillfällighet att jag hittade Dig. Jag har aldrig sett mig själv som medial men jag vet att jag är väldigt känslig för intryck.Jag har arbetat på ett gammalt mental sjukhus som var drygt 100 år. Periodvis kunde jag känna att olika känslor "blåste" igenom min kropp..känslor som inte var mina. En gång när jag satt och skrev själv på kontoret...ja ja var själv kändes det som någon blåste mig i nacken. Lite busigt :)Härom dagen när jag tittade på tv´n var ett himla flimrande på spottarna i taket. Så besök har jag både här och på jobbet.
Tack så Mycket Marianne...<3 ses snart igen.

2013-08-12 15:39:55 - Annette

Hej! Tack för din blogg. Hamnade av en slump här. Har alltid känt av energier och har en del oförklarliga upplevelser bl a "sett" ett möte med en person innan som bara någon timme efteråt skedde på exakt det sättet jag "såg". Känner av energier på t ex buss och tunnelbana utan att jag sett personen och när jag sedan vänder mig om står någon knarkpåverkad eller annan obehaglig människa där (händer titt som tätt). Har aldrig tidigare tänkt att jag skulle kunna vara medial, men det kanske jag är? Kanske man skulle utveckla sina gåvor..

2013-09-12 21:00:53 - adela

Hej!
Min före detta sambo tog sitt liv 13-05-05 genom hängning.
Efter detta har han hälsat på mig. Jag vet att han har funnit ljuset och han kommer förbi någon gång ibland oftast när jag är själv för att då kan jag känna av lugnet av honom.
Jag har alltid trott på de andliga sedan jag var 6 år.
Det har blivit starkare med åren då innan jag vart rätt osäker på om de verkligen fanns. Men det finns, ingen tvekan.
För ca 2 månader sedan kunde jag få såkallade tankar, som han tänkte, han ville förmedla och försökte visa mig att han verkligen fanns så att jag slapp känna mig ledsen.
I samma veva då jag var som mest sårbar, drömde jag om honom, innan han gick in i ljuset, att han fanns där om jag ville prata med honom och berättade att han verkligen mådde bra!
Han var fräsch, glad och befriad från allt. Han ville också att jag skulle förmedla vidare till han vänner om detta. Men de låter ju ganska dumt om jag skulle berätta det för andra eftersom det är inte alla som tror på något sådant som jag gör..
Men i alla fall, de finns och det är synd att man inte vet att man kan bestämma sig när man själv dör att övervaka sina släktingar och vänner.

2013-10-01 09:40:25 - Mami, E-postadressen är dold

Hej, helt plötsligt så låg den bara där. Uppsprättaren i min sylåda. Jag har aldrig ägt en sådan och maken känns absolut inte vid den. Sylådan förvaras i ett furuskåp och är inte så lättillgänglig. Furuskåpet står precis intill min klädkammare. Precis utanför min klädkammare avges ibland en angenäm doft, inte av parfym utan mer som en frisk doft. Samma doft kan jag ibland känna vid min säng när jag ska lägga mig. Jag har inget vid dessa platser någonting som kan avge dessa dofter. Vad är det? Hälsningar Mami

2013-10-02 15:49:26

Medialt svarar!

Hej Mami!

Om du tänker efter...kan du känna igen doften från någon som du kände? men som har gått över? det kan vara en "Doft-Hälsning"

Kram (flower)
Marianne (heart)
medialt

2013-10-02 15:55:14

Medialt Svarar!

Hej Adela!
Det är lite tråkigt att vissa människor inte tror på ett liv efter döden. Men, jag håller med dig. Vi alla lever vidare och det är jättevanligt att de på andra sidan tar kontakt med oss genom våra drömmar. Fin dröm! Men, visst skulle du kunna tala om vad du drömde om...De,kan ju tolka det som en "vanlig" dröm om de vill. Men, budskapet går ändå fram till dem.

Kram(flower)
Marainne (heart)
Medialt

2013-10-19 23:09:03 - Caroline, E-postadressen är dold

Hej!

Jag heter Caroline o jag undrar en sak.Min pappa gick bort i cancer år 2011.Det har hänt väldigt mycket.Det här kommer låta väldigt konstigt men han har kommit i mina drömmar två gånger nu på ett halvår.Jag låg i sängen o sov o sen hörde jag att telefonen ringde så jag gick upp o svarade o han sa Hej o sen vaknade jag.Jag har alltid varit mottaglig för sånt här sen jag var liten.Men nu efter jag har ordnat upp mitt liv o vart på behandlingshem har det blivit jätte starkt,det var hans sista önskan att jag skulle få ordning på mitt liv o det har jag gjort.Jag såg honom ofta på hemmet,hans skuggor.Nu har jag en nyckelpiga som kommer nästan varje dag på täcket sent på kvällen när jag ser på tv.Vad kan det betyda?Varför har mina "krafter" blivit så starka?Vore jätte tacksam för svar.
//Med Vänlig Hälsning Caroline

2013-10-31 11:51:35

Medialt Svarar!

Hej Caroline! Vad mysigt att du har haft en sådan bra kontakt med din pappa efter hans bortgång. Jag tror att anledningen till att du har blivit mer mottaglig för det andliga är för att du har gått på din behandling och det har gjort att många va dina tidigare blockeringar nu har löst upp sig. Om man är för blockerad så har man svårare att få kontakt.

Nyckelpigan kan också vara en hälsning från din pappa eller från dina guider från andevärlden. Att du får hjälp av dem.

Kom ihåg,att du aldrig är ensam. Din pappa ser efter dig och dina guider!

Kram (flower)
Marianne (heart)
Medialt

2013-12-03 19:32:53 - Sandra, E-postadressen är dold

Hej Marianne! Har en fråga till dig, det är så att jag undrar över husdjur som har gått bort.. Hur vanligt är det att dom kommer tillbaka till en alltså återfödas och hur ska / kan man veta säkert att det är just det djuret som har kommit? Hade en katt som gick bort för 10 år sedan och vad jag har sörjt denna katt! Har haft 2 katter efter henne men ingen har varit el betett sig som henne och jag kände även att det här speciella bandet som hon o jag hade inte fanns.. Men av en slump så har jag nu en 3 kattunge som till en början var väldigt skygg o ville inte veta av mig, blev jätte besviken o sa högt " varför kommer du inte tillbaka?" O efter några dagar så började kattungen bete sig som om vi alltid hade känt varandra, o går efter mig hela tiden.. Så min fråga är kan jag göra nått för att få nån sorts tecken på att det är min gamla katt som har kommit tillbaka?? Med vänlig hälsning, Sandra

2013-12-10 16:59:59

Medialt svarar!

Hej Sandra!

Ja, husdjur kan komma tillbaka till en igen. Jag har två katter här hemma och den ena katten,är en katt som jag hade för 20 år sedan. Han var då en tjej katt. Men, nu är hon en kille och är har lite mer vitt i sig en tidigare.

Jag tog med mig en bild på min nuvarande katt (Lulle) till Lennart Abrahamsson som är en mycket duktig djurkommunikatör. Han sa att jag har haft den här katten tidigare i det här livet. Jag känner också igen en väldigt specifik sak hos min katt. När jag hade Daisy,som hon hette då,så sov hon alltid med tungan lite utanför munnen. Och det gör även Lulle, när han sover.(han som nu är hos mig.) Så, Daisy har kommit tillbaka som Lulle.

Den andra katten som jag har, var min hund för ca 15 år sedan.

Leta efter specifika drag hos din katt och se om du hittar likadana drag hos den här katten.
Ta med ett foto och gå till en Djurkommunikatör. Men, ställ inte just den frågan, det första du gör,vänta lite för att se om kommunikatören få fram det själv.
Nämner han inget,då kan du fråga honom om det och ställ gärna följdfrågor.

Kram(flower)
Marianne
Medialt(heart)

2013-12-14 04:20:04 - Chris, E-postadressen är dold

Hej Marianne.
Inatt har jag sovit fruktansvärt oroligt.
Vaknade för 3:e gången då jag drömt om en man som står i dörröppningen till vårat sovrum. Han ser äldre ut ca 60, sliten i händer och ansikte och med vägarbetar väst. Känner inte igen honom alls och han gav ett påträngande och obehagligt minne efter sig. Har svårt att somna om igen då jag natten igenom drömt mycket om andevärlden.
Är ganska mottaglig men har blockerat som mindre men känns nu som att vissa spärrar släppts.
vad kan det bero på och vem är mannen? Dyker upp en kvinna med men inga som jag kånner igen varken till utseendet eller sätt.:O

MVH Chris :)

2013-12-18 15:40:33

Hej Chris!

Kan vara så att de ser att du är öppen och det kan vara därför som de kommer till dig.
Be dem vänligt, att de backar undan och säg att du inte kan hjälpa dem. Du borde lära dig att stänga ner dina chakran,så att du får sova på nätterna. Läs på min sida här om hur man stänger ner sig. Kan vara svårt att göra det själv. Svårt att vet att man är stängd,eftersom man öppnar upp sig av sig själv nästan varje dag. Men,försök med att stänga ner dig.

Kram(flower)
Marianne
Medialt(heart)

2013-12-24 14:07:03 - Johan

Hej Marianne,
Igår firade min familj lille julafton hos min pappa. Jag var med om en underlig sak. Först satt vi i vardagsrummet när ena lampan ovanför oss började blinka. Vi släckte lampan och kände ifall det var något glapp men inte. Sedan gick jag ut i köket för att kolla till barnen. När jag står vid kökslampan så börjar den också blinka och sedan slockna den. Min far tänder sedan lampan och säger att den har aldrig blinkat/slocknat förut. Efter en stund går jag in på toaletten och även här börjar lampan blinka! En stund senare besöker jag pappas hund som är instängd i ett rum. När jag gosar med honom så börjar även lamporna i detta rummet blinka men bara lite! Kan det varit någon som ville kontakta mig?
mvh
Johan

2013-12-26 03:37:24 - Johan

Hej igen Marianne,

Glömde skriva att samma natt som det jag beskriver ovan fick jag besök i drömmen av en person som dog (tog livet av sig) för ganska exakt 1 år sedan. Han var ingen nära släkting/vän men dock en person som man kände väl och pratade med när man träffade honom. Kan det varit han som kontaktade mig?

Vill tacka dig för en mycket intressant sida.

Jag har själv varit med om en del oförklarliga saker ( fotsteg/ljuspartiklar/kraschade föremål/sanndrömmar),vilket förklaras på din sida :-)

mvh
Johan

2014-01-07 12:03:38 - idis87, E-postadressen är dold

Hej Marianne!
jag är så glad att jag hittade din sida! jag tror att jag är delvis öppen för andevärlden. När jag var runt 4-5 år såg jag nästan varje natt någon som stog i dörren till mitt rum. nu när jag är vuxen (26 år) så ser jag inte längre andarna, men kan förnimma ljus och färger runt människor och djur. Det är en sak jag skulle vilja få klarhet i! Min sambo Har ett landställe i skärgården, som hans pappa har byggt själv. i vardagsrummet står en byrå med diverse saker och även ett foto på min sambo som barn/tonåring.
Det som vi alla reagerar på är att varje gång vi kommerdit så har fotot lagts ner. Inte åkt ner i golvet utan som åt någon varit där och givit det en liten putt! inget annat ser ut att ha rörts! vi har försökt att gå förbi byrån och stampat och haft oss för att se om den åker ner! men den rör sig inte en millimeter! och nästa gång vi kommer dit så här det fallit igen! jag undrar Hur jag ska få kontakt med den som gör det och fråga vad dem vill. Detta har pågått i många år! hur ska jag göra? mvh//idis

2014-01-10 01:25:34 - Marie, E-postadressen är dold

Hej hoppas du kan ge mig lite svar. I min mammas lägenhet (tvåvåningsvilla omgjord till två lägenheter) har det ganska nyligen drivits ut en ande med hjälp av 2 medium. Man hörde tydligt hur någon flydde från mammas sovrum (där energierna var värst) och sprang runt på vinden direkt efter ena mediumets "förflyttning". Sedan hjälpte det andra mediumet till att driva ut vad han sa var en ande med onda avsikter. Efter detta har min mamma blivit pigg igen o sover bra utan konstiga drömmar. Däremot har det blivit värre för mig varje gång jag hälsar på. Så fort jag närmar mig huset och är på väg upp för trappen kommer tröttheten, dåsigheten. Min mobiltelefons batterier tar slut helt efter 1-2 tim i lägenheten, trots att jag varje gång laddat den fullt innan besöket och inte har några program igång. Samma sak med telefonen jämt hemma hos mamma, ingen annanstans har detta hänt mig! Sover jAg över så sover jag oroligt och vaknar flera gånger om, av konstiga drömmar, konstiga tankar, eller att det plötsligt är fruktansvärt varmt så jag svettas ordentligt, och det är annars alltid kallt i rummet. Vad kan detta bero på? Har även hört tunga rytmiska stampanden och smällar från vinden på kvällarna, som omöjligt kan vara fåglar eller råttor! Mvh Marie

2014-01-15 14:59:16

Medialt svarar!

Hej Johan!

Tack,för att du gillar min Blogg =) Det är en mycket vanlig och typisk händelse att det är någon från den andra sidan som kommer på besök. De brukar göra så att lampor blinkar och ibland så går hela glödlampan sönder. Eftersom du drömde om den här personen samma natt,så tror jag mycket på att det var han,som blinkade och hade sig hos er på julafton. Du verkar vara en öppen och medial person,så det märker de på andra sidan. Dyker han upp i dina drömmer så va uppmärksam på vad han visar i dina drömmar.

Kram(flower)
Marianne
Medialt(heart)

2014-01-15 15:04:47

Medialt Svarar!

Hej Idis!
Ja,det verkar som ni har någon som är där.
Eftersom det är en bild på din sambo,så är det någon som vill honom något. Tror mest på att det är någon släkting till honom. När det här började, var det någon som hade avlidit några år innan, eller under samma period? I så,fall så kan det vara en ledtråd till vem det kan vara...Annars,så kan du sätta dig ner nästa gång det händer och blunda medan du håller i fotot,fråga sedan tyst för dig själv vem det är som lägger ner fotot. Stäng dina chakran efteråt.

Kram(flower)
Marianne
Medialt(heart)

2014-01-15 15:09:07

Medialt Svarar!

Hej Marie!

jag tror inte att det här två medium,fick bort alla. Även om de "rensar" rent så kan de komma tillbaka i alla fall. Din mamma sover gott för att hon tror att det inte finns några kvar,så hennes rädsla är borta. Ibland så kan vissa andar "livnära" sig på våra rädslor. Att du känner av kan bero på att du är mottaglig och öppen. Stäng ner dina chakran och rena huset med vit salvia i bunt och be dessa andar att de backar undan.

Kram(flower)
Marianne
Medialt (heart)

2014-01-19 10:13:55 - Katrin Karlsson , E-postadressen är dold

Hejsan! I perioder känner vi kraftig närvaro i huset. Det är mest känslan av att vara iakttagen men även att vi hör någon som går i rummet utanför vårt sovrum på natten. ( vi har ett speciellt knarrande ljud på ett ställe på golvet utanför). Det var så tydligt att jag trodde att vi hade en inbrottstjuv i huset....men ingen var där. Sedan har även jag och min dotter (3år)hört att det ' kom någon in genom ytterdörren och sparkade av sig skorna'. Min dotter skriker glatt : 'Nu kom pappa hem!'. Men i hallen var det ingen och dörren var låst. Sambon kom hem tio minuter senare...Min dotter vaknade även upp en natt och gallskrek och pekade mot nedre delen av sängen. ' Det stod ett spöke där mamma!!Hon pratar fortfarande om detta och undviker vissa rum då hon tycker art det är läskigt att gå själv samt menar att ' kanske spöket är där'....Snälla vad tror du det är som vi har i vårt hus? Med vänliga hälsningar Katrin (heart)

2014-01-21 18:36:46

Medialt Svarar!

Hej Katrin!

Jag vet inte vilka ni har i ert hus eftersom jag inte har varit hemma hos er. Men,oftast så brukar det vara någon anhörig som är och hälsar på. Är man bara 3 år gammal, så har man fortfarande kvar det andliga seendet och har lätt för att se spöken. Du kan fråga din dotter om hon kan beskriva hur "spöket" ser ut. För då kanske du vet vem det är och du kan förklarar för din dotter vem som är där och hälsar på. och samtidigt tala om att det inte är något farligt. Sedan, kan ni be "spöket" att backa undan, snällt men bestämt.

Kram(flower)
Marianne
Medialt(heart)

2014-02-18 16:39:51 - Nathalie, E-postadressen är dold

Hej Marianne

För drygt tre månader sen så lekte jag och min kompis så när vi skulle gå upp för trappen så rasade mammas glasmuggar i hennes skåp kan det vara min morfar?Och i dag alldeles nyss så satts på en kristen låt på min surfplatta bara så där och idag fick jag besked om att min extra mormor har dött kan det vara hon?!!Jag vill gärna ha svar!!Tack i förväg!(heart)

2014-02-19 09:49:28 - lo, E-postadressen är dold

Hej Marianne!!
Den 16/2 dog min mormor. Jag är så ledsen.
Samma dag som begravningen på kvällen så skulle min man lägga vår son.
Dem bytte blöja och skoja lite under tiden och rätt dom det var så tittade min son mot dörren och han tittade på någon och min man blev så rädd och vände sig snabbt om men där var ingen. Sen sa sonen borta nu. Finns inte kvar. Var det min mormor?? Mvh Lo

2014-02-19 14:05:51 - Lina

Min häst dog för 6 månader och en vecka exakt och innan fi förstod att hon var sjuk så blev vi ju arga på henne när hon "dummade" sig. Jag trodde att hon bara var dum men hon hade ont. Tror du hon förstår att jag älskar henne och att det verkligen inte var meningen? Hon var det ända jag hade och skulle göra vad som helst för att hon skulle komma tillbaka(heart)

2014-02-19 17:42:07

Medialt svarar!

Hej Nathalie!

ja, det kan vara små hälsningar från dina släktingar.

Kram(flower)
Marianne
Medialt(heart)

2014-02-19 17:45:25

Hej Lo!

Ja, det kan vara en påhälsning. Små barn och djur har fortfarande förmågan att se de som kommer och hälsar på från den andra sidan.

Kram(flower)
Marianne
Medialt(heart)

2014-02-19 17:57:18

Medialt svarar!

Hej Lina!

Vad tråkigt att höra om din häst! Förstår att du saknar henne.
Jag kan erkänna att jag har gjort likadant, med en katt. Jag trodde bara att hon behövde gå på toaletten och att det var därför som jon jamade så mycket innan hon gick in på toan. Vi ropade att hon skulle gå på toaletten och göra det hon ska.Efter några månader så kissade hon blod. Snabbt in till akuten. Men, hon fick åka hem till andra sidan bara efter 10 dagar efter veterinär besöket.

Jag vet, att hon vet, att du inte visste bättre just då ( precis som vi med vår katt) så länge vi försöker att göra vårt bästa,så kan vi inte gör mer än så. Det är alltid så lätt att vara efterklok.
Men, din häst vet,att du gjorde ditt bästa. Och hon älskar dig lika mycket fortfarande.Tro mig!
Och jag vet att du skulle göra vad som helst för att hon skulle komma tillbaka. Men,vem vet. HOn kanske kommer tillbaka till dig om några år igen. Jag har en katt nu, som jag också har haft tidigare i det här livet.
Pch kom ihåg att du kan prata med henne,för hon hör dig. Och om ni träffas i dina drömmar,så träffas ni på riktigt (gäller inte mardrömmar)


Kram(flower)
Marianne
Medialt(heart)

2014-03-05 16:41:36 - Marika, E-postadressen är dold

Min kille (bor ej här men har uppehållit sig här en tid)städade köket idag bland annat min radio/cd spelare,"råka" komma in på dansk radio där de talar om kristendom o sådant. vi hade talat innan om min bror(som är bortgången)min killes drömmar o erfarenhet av en väns bortgång, och andlighet som upplevts i lägenheten, min kille har blivit ruffsad i håret mitt i natten osv. Vi talade om hans o mina upplevelser av "oförklarliga ting" genom åren. Jag Googla på "andliga tecken" när jag hörde radion, Och hamnar här o skriver nu. Varenda gång som jag tvivlar o är skeptisk till "oförklarliga ting" så är det som att någon/något vill upplysa om att jag har fel. Ännu är jag skeptisk o åter får jag säkert någon/något som vill visa jag har fel igen. KRAM

2014-03-25 09:55:36 - Vanessa, E-postadressen är dold

Hej hej!
Jag och min mamma har under en längre tid funderat på vem det är som härjar runt mig så jag tar nu saken i egna händer och är tacksam för svar. I slutet av förra året på kvällarna fixk jag ofta andnöd. Jag började kippa efter luft och fick gigarettrök i lungorna. Jag låg i min säng och ingen i min familj röker. Sedan har det nu i år blivit allt tydligare att någon finns här hos mig. Jag blir omfamnad,tagen på och någon springer i hallen om nätterna. Det känns riktigt obehagligt och jag blir illa till mods. I vårat badrum har skurhinkar skramlat och påsar har låtit. Min mamma säger att det troligen är min mormor som spökar då hon hade städmani och våra städgrejer låter ofta.

Jag är idag 14 år gammal och sedan fyra års ålder har jag haft andlig kontakt. En gång när jag var i stallet hos min häst kom någon utklädd till min mamma men inte i mänsklig form och ville slå mig. (Min mamma var hemma). När jag var fyra år hat jag sett min mormor suttit mitt fönster och vinkat åt mig. Kan det vara hon som än spökar och vad ska jag göra för att be henne sluta? Pch hur gör jag för att stänga ut alla ond andar?
Mvh

2014-05-22 18:30:22 - Twilight

Hej
För snart en månad sen dog min pappa. Han och jag har alltid haft en speciell förmåga att se saker andra inte kunnat se och jag minns sen jag var ung att han lovade att spöka för mig om det gick. Men jag har ännu inte märkt nåt. Måste jag öppna upp mig på nåt sätt, eller kan det vara så att han är nöjd med livet som varit trots sin för tidiga bortgång?

2014-06-15 12:50:32 - lisa, E-postadressen är dold

Min mamma dog 09 i cancer gick snabbt jag har drömt om henne för jag har undrat så vart hon har funnits och så sa hon vill mig i drömmer oftast kommer hon till mig i drömmen att där fanns molen och där va vit himlen tänkte ja rätt? när hon dog hade hon även en radio sidan om sig hon älskade att höra på musik och en dag hemma hos mig så har ja frågat hela tiden vart är du vad fan är du säg de och till sist när ja kom in på rummet så va radion igång för har hennes radio hos mig och den spelade musik blev jätte rädd en dag sa min sambo för vi har en stå lampa i vårt rum då blinkade den till och hela mitt leksaker trillade i golvet vad menas med de? är min mamma sjuk eller frisk? fågar har oftast besökt mig med dagligen mamma sa innan hon dog när hon va döende att hennes pappa va en fågel, jag känner på mig saker innan de ska hända och så händer de även såg saker när jag va liten spöken, ett medum ville prata med mig är ja andlig eller har ja 6 sinnet? även min sambos mormor var hos hos oss där stod en kvinna vid mig men de va ej mig mamma berättade för min sambo hur hon såg ut den kvinnan så berättade han de är min mormor men jag har aldrig träffat henne så hur kan ja veta hur hon såg ut? har även hennes saker hos oss precis som vi har min mammas saker hos oss tycker sådant här är så intressant kansk därför dem kommer till mig? men ja undrar om min mor har gått över till andra sian när hon sa att där va vitt och moln? sen fick ja en helsing i radion med musik :) plus där va en handuk som någon hade lagt på toan där står dont wory be happy den låtden spelade min mamma för mig när ja var barn blev lite rädd.:)

2014-06-18 16:53:59 - Roger, E-postadressen är dold

Hej!
jag undrar i bland om någon har dött i min lägenhet tidigare? mina upplevelser är fysiskt jobbiga och har pågått i över 10 år intensivt, psykolog hjälper inte, känner starka beröringar, saker som plötsligt trillar ner, en sak är säkert att jag har inga djur, inga barn eller bor ihop med någon, så vem petar på mej på nätterna, februari 2005 drömmer jag om att min mor ligger på intensiven i Värnamo, 24 timmar senare låg hon där stroke var hennes diagnos. jag hör konstiga ljud med i mellanåt typ som att en person med extrema slem problem i luftrören, eller tror du att området vilar på ett obehag eftersom en granne i andra hyreshuset har upplevt att det hörs ljud från köket, grannen som bodde där innan denne hade en katt som dom i lägenheten.

2014-07-12 00:42:43 - Marita Pers, E-postadressen är dold

En vacker nässelfjäril cirkulerade runt mig på ett märkligt sätt idag..till slut
satte den sig på mitt ben och satt där en stund. Mycket märkligt..vad kan detta betyda?
/Mvh Marita

2014-08-01 08:46:05 - lovisa, E-postadressen är dold

Hej! jag drömmer nu och då om min döda morfar. Jag vet att de kan ta kontakt med en via drömmar och jag har ofta önskat att han ska prata med mig - ge mig råd i livet. Men varenda gång jag drömmer om honom tittar han bara på mig, ofta lite finurligt... Vad betyder det? varför pratar han inte med mig?

2014-08-04 20:45:52 - Hannele

Hej! Min mamma dog 25.7 i cancer och vi var alla där ända till sista andetaget. Jag har så väntat på nåt tecken och helst att hon skall komma till mig i drömmen. Varför händer inget? Hennes mamma kom i drömmen för henne natten efter hon dött och så många andra får tecken direkt. Varför dröjer det så? Jag har varit med om tecken förut och har en ganska stark magkänsla för olika saker. Min mormor kunde tyda drömmar och mamma kände på sig saker. Jag saknar henne så mycket och skulle så gärna se att hon har det bra och finns hos mig. Tacksam för svar.

2014-08-19 19:58:36 - tess, E-postadressen är dold

Hej mina barns pappa har dött och idag när jag hade 3 ljus tänt så började de svaja väldigt mycket precis som det blåste samtidigt som det började tjuta från en av lamporna i bokhyllan. Kan det vara han? Vill han säga något.

2014-09-11 00:40:16 - sonja

Hej,för 22 år sedan upptäckte jag att jag fick kontakt med dom döda/andar. Nu blir det bara värre för varje dag som går kan ej gå in i en mataffär för en ande söker upp mig och vill att jag ska förmedla till deras anhöriga, jag försöker stänga av när jag är ute bland folk det är inte lätt för andarna ger sig inte för jag pratar med deras anhöriga. Jag får fruktansvärd huvudvärk om jag ej hjälper dom mår illa hela dagen har sökt hjälp för det men den medium säger till mig att jag får ej bli rädd att det kommer bara mer och mer och han vill att jag ska hjälpa folk. jag känner att jag pallar inte det hur stänger jag av andarna jag förstår dom att dom vill förmedla till sina anhöriga via mig. vill ha hjälp och lära mig stänga av kan ej gå på begravning för dom andra gravstenarna söker kontakt med mig.Har svårt att sova på nätterna drömmer varje natt det kan handla om alt. vissa anhöriga som är döa söker upp mig i drömmen och förmedlar till min familj. vi har besökt av andar i vårt hem det är dom som har bort i samma lägenhet som vi.Jag har fått min gåva från min mormor och gammelmormor dom kunde tydligen stänga av alt. Jag hoppas du kan hjälpa mig för jag blir tokig att ha andar om mig hela tiden vill stänga av ibland för man blir trött grinig sur butter varje dag orkar ej längre.Tacksam för svar.

2014-09-21 17:30:28 - Matte, E-postadressen är dold

Hej!
Jag har aldrig tvivlat på att andar finns. Har upplevt saker som jag inte riktigt kan förstå. För några månader sedan vaknade jag av att en äldre man stod och tittade på mig bredvid sängen. Han var väldigt suddig, men jag såg att det var en man. Jag kommer inte ihåg om jag drömde innan detta. Men i varje fall, så kände jag ett obehag av detta. Jag började sparka med fötterna mot mannen och började skrika och gråta (i vaket tillstånd), och då vaknade min sambo för jag råkade hamna på honom när jag sprakat klart. Då va han också borta. En annan gång för några år sedan vaknade jag då min sambo gick till jobbet. Jag hörde när han stängde dörren, och någonstans där kändes det som jag drömde men fortfarande var vaken. Jag hörde då steg i hallen, som tillslut kom in i sovrummet . Jag låg med ryggen mot fönstret, där det stod en lampa. Eftersom jag kände obehag ville jag tända lampan, så jag vände mig om. Där stod det då en liten pojke, ca 5-6 år. Även då blev jag rädd och började fäkta med armarna efter honom, som om jag ville få tag i honom. Efter detta vaknade jag till, och gick upp och ville inte sova igen då jag var rädd. Jag har endast en morfar som dött, ingen pojk som jag känner till som gått bort, tror ingen har dött i detta huset jag bor i nu (där mannen besökt mig) eller i lägenheten där jag såg pojken. Vilka kan detta vara och vad vill de när jag bara känner rädsla och obehag av detta? Jag har väldig respekt för övernaturliga fenomen. MVH matte

2014-10-09 15:15:13 - Maria

Hej Marianne, Har sedan länge fått varsel men aldrig kunnat sätta fingret på vad, som ska hända. Det som till sist fick mig riktigt omskakad hände nyligen när en liten pojke försvann och jag kunde känna in honom och även tiden när han skulle hittas och att han var illa medtagen. Det var ett stort pådrag och jag själv var på väg att möta upp och leta efter honom men kände, dom hittar honom. När jag gick upp nästa dag och läste i tidningen och följde nyheterna så brast det för mig, tiden stämde, platsen stämde och även inom området..Jag känner in andra ting, har lite jobbigt ute bland folkmängder. Jag har aldrig gått ngn kurs,har sällan pratat om det. Jag vill ju inte såra någon eller skrämma någon,tänk om det jag känner/ser, inte är sant..Vart ska jag vända mig för att få hjälp med detta? Om jag kan hjälpa vill jag göra det men med rätt verktyg. Hade jag vågat hade jag ringt och bett dom leta efter denna pojk långt tidigare..men jag var ju inte säker på mig själv och vem skulle tro mig...Tacksam för svar (heart)

2014-10-14 12:27:55 - Rebecca, E-postadressen är dold

Hej Marianne
jag har fått ökad aktivitet hemma jag känner mig iaktagen för det mesta, Saker ramlar ner och det knakar i både dörrar och golv. Även knackningar har förekommit på mina fönster, jag drömmer mardrömmar och vaknar upp ur en djup sömn helt utan anledning. Jag har fått ökad ångest och absolut hatar folkmassor för jag blir ytterst orolig och ångestladdad. Det känns som att jag håller på att bli knäpp
Tacksam för svar :-)

2014-10-21 02:33:06 - Maja

Hej! Jag har börjat att ta kontakt med min andliga guide och idag när jag försökte kontakta kunde jag först se små röda ljusslingor i rummet, när jag sen slappnar av och blundar kommer det lila runda "bollar" från mig och blir mindre och mindre tills det försvinner.. har jag börjat få kontakt med min andliga guide och vad betyder de lila kloten/bollarna?

2014-11-05 09:36:37 - Madde, E-postadressen är dold

I natt kom min 10 åriga dotter in i mitt sovrum gråtandes och säger att det spökar i hennes rum. Jag tror själv på "den andra sidan", något som hon är medveten om. Men jag trodde att hon kanske hade drömt. Hon berättade då att hon varit på toaletten och när hon lade sig i sin säng igen och släckte lampan så hörde hon ljud på golvet som hon bara kunde associera till att någon gick där. När också rörelsesensorn till vårat larm började låta genom ett lätt klickande ljud blev hon ännu mer rädd då hon visste att hon låg blixtstilla.

Oavsett om larmet är igång eller inte så låter sensorn lite lätt även om man bara lyfter armen i det kolsvarta rummet. Så frågan är vem som var i hennes rum. Jag kände ett obehag när jag gick in i hennes rum men det kan ju vara för att jag visste om hennes historia. Jag har dock kvällen innan upplevt som om någon "svischat" förbi mig och kände själv ett starkt obehag i mitt sovrum när jag skulle gå och lägga mig. Tänkte att nu inbillar jag bara mig.

2014-11-08 19:37:29 - belinda, E-postadressen är dold

Hej. Hade ett medium hos mig hon sa att jag hade det, men jag vet inte hur jag ska göra för att få kontakt med andevärlden. Köpte ärkeängel korten fr 6: sinnet idag. Hur ska jag göra? Jag vill så gärna och jag vill öppna upp chakrat; (( hjälp mig snälla

2014-12-02 07:10:59 - Isabelle, E-postadressen är dold

Hej!
Jag är bara 14 år och tycker att det är ganska "läskigt" och obehagligt att tänka på döden och de döda osv. Men nu för tredje gången har jag drömt om min avlidna katt som jag älskade väldigt mycket och hennes död var oerhört känslosam.
Enda sedan jag föddes till jag blev 14 år hade vi henne. Det var hela min uppväxt och vi knöt otroliga band. Hon sov alltid med mig och var världens mysigaste. Den sista tiden i hennes liv var hon väldigt svag hon var 18 år när vi var tvugna att ta bort henne. Hon hade en godartad tumör på nacken och började jama när man bar upp henne av smärta och fick det svårare att hoppa ur sängar, sådär som katter får när dom är gamla!
Jag har två drömmar som jag kommer ihåg starkt!
1. Jag är på en väg, det är sommar och glädje och Lisa (som min katt heter) kommer springande mot mig och då är hon kattunge igen. Sedan drömmer jag i drömmen då att jag bygger ett rum till henne i ett spel som heter Sims där man kan bygga rum och hus i datorn. Så jag bygger ett rum där till henne och sen vaknar jag.
2. (Som jag drömde inatt) vi har en till katt som är i livet. Missan som den heter kommer springandes mot mig och sen helt plötsligt skiftar hon till Lisa så Missan blir till Lisa. Lisa ser ut och beter sig som hon gjorde vi den tiden innan vi avlivade henne. Sen ser jag två matskålar som det inte finns något vatten i och maten är äckligt och möglig. Jag drömmer att jag ska byta ut det mot fräscht vatten och ny mat men vaknar upp innan jag hinner göra det.
Den sista drömmen gör mig lite ledsen, jag vill byta ut maten åt Lisa! Kan du se något tecken i drömmen? Har hon det bra?
Jag såg på henne när hon somnade in men kunde inte vara kvar i rummet efter ett tag då jag grät så häftigt och behövde andas. Jag saknar och älskar henne så himla mycket. Skulle vara jätte kul om du ville svara på det här!
Tack på förhand:)

2014-12-22 21:53:01 - Mira, E-postadressen är dold

Hej!
En nära vän gick bort för ett par dagar sedan och igår när jag satt vid Tv:n hörde jag tydliga ljud prassel ifrån två plastpåsar som låg i varandra, först tänkte jag inte så mycket på men efter en liten kort stund såg jag hur påsen rörde sig på nåt sätt
Kan ju ha skett av en naturlig väg men tror du det är ett tecken?
Dessutom dök hen upp i min dröm inatt
MVH

2015-02-08 17:40:07 - Hanna, E-postadressen är dold

Hej! Jag har länge funderat på om ens döda släktingar kan höra/kontakta oss på jorden från sin värld, och en av kommentarerna här ovan berörde mig djupt. Den som hade kommenterat beskrev hur hennes mamma ville bli en ekorre när hon gick bort, och att hon brukade träffa på just en ekorre då och då.
Jag själv har alltid varit väldigt rädd för nattfjärilar och fjärilar, och alltid tyckt att det känts som om de verkade dras till mig. Även min mamma har påpekat detta flera gånger, att om det finns en fjäril/nattfjäril i ett rum flyger den alltid på mig. Tror du att det kan vara någon av mina döda släktingar som försöker ta kontakt, och få min uppmärksamhet med hjälp av dem? Jag hann aldrig lära känna min morfar & farfar innan dem gick bort, och min mormor dog när jag var 7-8 år. Jag brukar prata med dem ibland, och visa vart vi bor nu & berätta om hur det går i skolan för mig och så. Tror du att detta kan vara deras sätt att svara mig?


Förlåt för mitt långa och tankespridda inlägg, jag behövde skriva av mig lite. Tack för en fin blogg!

Ps. Måste man prata med sina kära, eller räcker det om man "tänker" det man vill säga? Jag tycker själv att jag känner mig mindre ensam när jag "tänker" det jag vill säga, istället för att säga orden med munnen om man säger så.

//Hanna 15år(flower)

2015-02-10 20:48:37 - Lucinda jonsson, E-postadressen är dold

Hej!
Min kära far dog när jag var 13 år (2011) alltså nästan fyra år sedan, det har tagit mycket på mig, och jag har bett om tecken gång på gång, men ändå har jag inte ens kunnat drömma om honom, min mamma och min moster har kännt av hans när varo, men inte jag, hans enda dotter! Han sa alltid att han älskar mig mest över allt annat men inte ens en tröst eller tecken har jag fått, är det jag som inte ser eller är jag inte redo mvh lucinda

2015-03-12 13:41:22 - Lisa

Hej.
Min pappa gick bort för 3 månader sen.
Och sen efter det har jag upplevt lite olika saker som att mina änglar i fönstret som stod på varsin sida hade flyttats så de stod bredvid varandra, känt kalla vindar blåsa förbi när jag duschar, känt rysningar/kittlingar i håret,på kinden, på handen och fötterna och igår kväll kände jag något trycka hårt mot min rygg så jag hade lite ont i ca 1-2 minuter och så har det känts som att nån iaktar mig ibland och lamporna brukar gå sönder. Jag har även haft 2 drömmar, en som jag inte minns och den jag minns handlade om pappa och den var ganska kort och det kändes som att det var ett budskap. Är det här bara inbillningar eller är det pappa som vill ha kontakt? Jag tänker ofta på honom och försöker att svara honom att jag känner av honom.

2015-03-20 15:29:27 - Mira, E-postadressen är dold

Hej! jag har några bekanta som tagit livet av sig. När jag blundade här om dagen utan att tänka på personen så dök han upp han gick förbi mig på en väg. Det var en sådan känsla när man vänder sig om och tänker men oj det var ju han och vill hälsa. så fort jag ville hälsa så försvann han? vad betyder det? Vad tror du han menade? tacksam för svar :)

2015-05-07 13:30:39 - Linn, E-postadressen är dold

Hej Marianne!
Undrar om du kan hjälpa mig klara upp ett par grejer. Jag har i stort sätt hela mitt liv drömt mardrömmar med olika människor jag inte vet vilka det är och känt obehag hemma i mitt rum att det är en man och en tjej /kvinna. Jag känner mig ibland på kvällen iakttagen av den här mannen.

Jag kan vakna upp runt 1-2 tiden på natten av att jag drömt en mardröm och känt att någon liksom följt med upp ur drömmen någon sekund eller att någon är väldigt väldigt nära och iakttar mig. Som inatt vaknade jag upp och någon satt bakom mig och försökte prata med mig, sedan när jag vände mig om så försvann hen.

Kan någon försöka kontakta mig, och varför drömmar jag dessa mardrömmar år efter år, dag efter dag? Jag kan ofta drömma att någon försöker stänga in mig och nyligen drömde min kompis att jag dog...

Med Vänliga Hälsningar
Linn

2015-08-20 22:59:46 - Jennie , E-postadressen är dold

Hej
Jag förlorade nyss min hund i aggressiv cancer.
Vi var som ett.min bästa vän.vi har verkligen haft åtta fina år,det gör så ont att inte ha honom kvar.jag hoppas verkligen han vet hur mycket jag älskar honom och önskar verkligen att han var kvar hos mig.Varför kan jag inte känna av honom? Kan hans själ gå in i en annan hund längre fram?hur i så fall ska man veta i vilken hund?
Saknar honom oerhört mycket

2015-08-26 19:44:03 - Andreas, E-postadressen är dold

Hej!!!

Det jag har läst angående mediala tecknen som andevärlden/personen gör för att säga hej. Min pappa dog 1996 ända sen han gick bort har jag fått hälsningar från han, jag tror också att jag har mediala förmågan för att jag kan se andras Aura och känna saker innan personen säger det framför mig känna deras energier, jag är en posetiv kille har alltid ett leende på mig och kan oftas få alla att må bra, Min känsla är det att dom känner min posetiva aura, Men det jag känner oftas är att jag har kontakt med min far i mina tankar han har guidat mig ända sen jag accepterade det att jag är medial. Det tända lampor utanför mitt hus låtar ändras när jag sätter på någon och han och min släkt är så himla glada över min skull har haft lite turbelens i det hela, så jag tror att andevärlden ger prövningar hela tiden, klarar man såna steg över trappan så får man belöningar som ger väldigt bra lånsiktigt. Mvh:)

2015-09-07 22:40:14 - Karin, E-postadressen är dold

hej! Det luktar cigarettrök runt mig överallt. På jobb, hemma o ingen röker. Min far o sambo gick bort för ca 1/2 år sedan men ingen av dem rökte. Vad betyder detta? Kram

2015-09-08 16:24:11 - pia, E-postadressen är dold

hej medialt min mamma gick bort i julas o jag vill bara få veta att hon har kommit fram hon heter nina

2015-10-01 17:53:12 - christine

Hej!

Undrar om du kanske kan svara mig på någonting jag tänker på rätt ofta...jag tror ju på det här med attraktionslagen...vad jag funderar på är om jag genom att oroa mig för olika scenarion ex. att en relation ska ta slut/Att mista en vän/hamna i konflikt osv kan jag då skapa denna händelse, för jag tycker att det är så mitt liv har tett sig tyvärr. Har oerhört lätt för att tänka pessimistiskt samt oroa mig och ta ut saker och ting i förskott! fin sida! varma hälsningar Ch

2015-10-17 00:49:26 - Lena, E-postadressen är dold

Hej
Vår älskade hund blev akut sjuk och fick somna in i onsdags. Vi saknar henne så mycket och tycker att vi känner av henne hos oss. Är så rädd för att jag blockerar eller skrämmer henne för jag är så fruktansvärt ledsen och gråter. Vad ska jag göra för att få kontakt med henne?
Kanske meditera? Hon fattas oss! Jag och övriga i familjen tror starkt på andevärlden och har kontakt med släktingar på andra sidan. Med vänlig hälsning, Lena
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)