FRÅGOR OCH SVAR

 
 
 
 
 


 

 

Stort tack till alla er som kommer in och läser och har frågor.

 

Jag vet att ni är många som har skrivit in och ställt frågor och som nu söker svar.

Jag kommer tyvärr inte att hinna med att svara och därför ber jag er att inte skriva in nya frågor.

 

 

   Ni alla är varmt välkomna att läsa här på frågor och svar.

Jag hoppas att ni får svar på några av era frågor och funderingar.

 

Scrolla vidare neråt, så hittar du mycket bra att läsa eller klicka på menyn högst upp till höger.

  Hoppas att du finner svaren på dina frågor.

 

 

 

*

 

 

 

 

  GÅ IN I LJUSET OCH SILVERTRÅDEN GÅR AV

2012-12-17

Jag vill personligen beskriva ljuset så här;

När vi dör och silvertråden "klipps" av från kroppen (sitter fast i solar plexus) då lämnar vi kroppen helt och hållet. Vi dör! Men, bara kroppen.

När vi dör så öppnas det en portal av ett starkt ljus precis där vi befinner oss. Det öppnas som ett litet ljust hål mitt i rummet och växer sig större och starkare. Det här ljuset är mycket klart och starkt, vi skulle aldrig klara av att se in i ljuset med våra kroppsliga ögon, för det skulle vara ungefär som det är för oss att stirra in i solen med helt öppna ögon. Ljushålet är ca 3 diameter.

När man först kliver in i det så kan man först få en känsla av lite, lite skrämmande, men det går över lika fort. Du står i för stadiet av ljuset...om du har dött i en olycka, försök till självmord, operationsbordet etc. Så, kan du ibland få välja om du vill fortsätta att gå in i ljuset och ut till andra sidan. Eller kliva ut ljuset och fortsätta ditt liv. Vilket man än väljer så händer det samma sak med ljuset. Det drar sakta, men ändå kanske så fort ihop sig. 

Om ljuset skulle öppna upp sig i ditt vardagsrum,så är ljuset så starkt att man inte kan se igenom det,det upplevs bara som ett stort ljushål. Du kan inte se dina möbler pga av det starka ljuset. Ljuset tar allt i överhand. men, så fort det drar ihop sig och sluter sig, då, ser du ditt rum igen.

 

Men, om man väljer att fortsätta in i ljuset?

Om du fortsätter att gå in i ljuset så kommer du efter en kort sekund att se att någon väntar på dig. Någon som du har kär eller någon älskad släkting, även ditt/dina husdjur kan möta dig här. När, ni sedan vandrar igenom ljuset tillsammans. så kommer du ut ur ljuset och ett nytt liv väntar på dig där. Andra sidan ser ut ungefär som här på jorden. fast allt är mer klart och intensivt, men mjukt. Mycket pastellfärger och ljus. Atmosfären är harmoniskt och lugn.Här kan du skapa ditt liv så som du vill ha det. Du skapar din omgivning efter din egen fantasi. Och man kan skapa fantasi tillsammans och "bygga" sitt eget hem!  Du kommer också att få tillfällen att träffa dina vänner, delar av din familj, dina husdjur m.m <3

Antal kommentarer: 2

2013-04-01 09:58:42 - E-postadressen är dold

Det låter mycket intressant och jag har många funderingar om Du har tid eller kan svara. Om man dör först av sina nära och kära Vem är det man träffar där? träffar man själar sedan människan börjat existera? och i hur många generationer tillbaka kan man träffa sin släkt tex. gammel mor och farföräldrar och deras gamla släktingar träffar man de, får man reda på andra sidan att det här är din släkt? Eller träffar man bara släkt och vänner som man har haft kontakt med under tiden man levde här? Träffar man bara de som var snälla här på jorden eller även de som var elaka? Hur fungerar man ihop där tillsammans med dessa människor? Jag undrar också om man blir törstig, badar man där, vad har man på sig, sover man där, pratar själarna och umgås med varandra? eller själen bara finns i en stor äng med blommor fridfullt? En vän till mig fick hjärtstopp förra året, hon beskrev att hon befann sig vid en grav med sina föräldrar och syskon och att prästen sa till henne att ligga ner i kistan, men hon sa nej jag vill inte och hon såg sin familj bara stå där helt hjälplösa, inte hjälpte henne. Hon gick bort efter några månader, hon hade en kännsla att hon kommer att dö, och ville leva mera, hon hade mycket kvar i livet att njuta av, hon älskade livet och visste hur man ska njuta av livet och var en människa med ett öppet hjärta mycket snäll. Undrar om hon finns på andra sidan?
Tack.

2013-04-21 22:00:09 - islam

Hej, jag kan mycket starkt rekomendera att lyssna på ett klipp angående döden och graven mycket lärorikt och skrämmande, man lyssnar på en man som är svensk muslim och har studerat i islamiska universitetet i Medina i 12 år och samlat ihop fakta från koranen angående tex. Graven och döden. Han pratar inte om vad Han tror själv händer, Nej utan Han förmedlar kunskap om vad som står i koranen. Kan säga att jag kännde som att en pil träffade mitt hjärta och kunde inte sova på ett bra tag och insåg vad jag slösade bort min tid på, började be och mådde bra. Vill gärna att ni delar med era tankar angående denna klipp på 1 timme. Här är länken islam.nu/reflektion-inspiration/209-doeden-del-1
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)