Kurs i läran om Medial Teknik (MT)

 

 

Jag kommer tyvärr inte hinna med att ha några privatkurser under 2019

pga av författarskap och andra projekt.

 

Det kommer under året 2019 små filmer med lite olika övningar, som du kan göra hemma.

Så håll utkik efter dem här.

 

Endast ett fåtal Gruppkurser kommer jag att anordna, om tid finns.

Jag kommer inte att kunna svara på mail.(Svarar Endast av bokning till en gruppkurs)

Jag kommer att hålla bloggen öppen och där kan ni läsa om det mesta.

 


 

 *

Den här MT-kursen är en privatkurs. Det innebär att det bara är Du och Jag på kursen. Det är därför som den här kursen är så unik. Jag har själv tagit fram och skapat den här kursen just för dig.

Kursen är både rolig och bra utformad med hög kvalitet. I själva grundkursen så  väver jag in under kursens gång olika övningar så att den passar dig helt och hållet efter just dina behov. Jag märker under kursens gång vad jag ska inrikta mig på när det gäller din bästa andliga/ mediala och personliga utveckling.

Vi kommer att prata om vad du har upplevt och varför det händer. Du kommer att förstå mer om dig själv och om andevärlden och hur det mediala fungerar.

Här kan vi prata med varandra utan att det känns konstigt. Här är vi öppna för allt när det gäller den andliga och mediala världen. Kursen är lagd under dagtid och håller på i ca 3 timmar. Så, den är mycket intensiv och man kan oftast känna sig trött och fullproppad i huvudet efteråt. Man, orkar inte jobba mer än tre timmar eftersom man använder en del av hjärna som man normalt  sätt inte använder så ofta. Och det gör att man efter alla övningar blir ganska så trött efteråt.

Med att det bara är du och jag så lär du dig lka mycket som om du skulle ha gått en hel helgkurs, eftersom all fokus ligger på dig och jag behöver inte dela upp mig till 20 st andra elever, vilket är rätt vanligt i andra liknande kurser.

Till dig som är en sökare innom det andliga/mediala världen så är det här en perfekt öppningsport för dig.

Och du som jobbar med mycket människor hela tiden,så är den här kursen alldeles utmärkt för dig!

Och eftersom du nu läser det här, så kan det vara så att din guide eller någon vän/släkt från andra sidan, har lett dig hit av någon anledning. Det är bland annat så här det kan gå till i den andliga världen. Det är bla. det som gör den andliga världen så spännande. Det är som det gamla odspråket.."Den som söker, han skall finna"

Den här kursen finns som fortsättningskurs och gruppkurs. Gruppkursen är endst för er som har gått MT1. I Fortsättningkursen så blir det lite andra övningar och vi tar det en nivå högre än grundkursen.

 

Den här kursen finn även som Distanskurs på Skype! Läs mer här!

 

 Det här är grunderna i kursen Medial Teknik:

 

* Psykometri (Det är när du läser av ett föremål, foto, sidenband etc. och fångar upp dess energier)
* Du får lära dig att veta vilka känslor som är dina och vilka som inte är det. Och hur du gör dig av med negativa känslor som inte är dina.
* Djurkommunikation (Du får pröva att prata med djur) 

* Meditation Chakrabalansering

* Öppna och Stänga chakran.

* Seans. Du får tar kontakt med en specifik person som har gått över. ( Om du vill )
* Intuition, lär dig att känna igen och utveckla din intuition/magkänsla.
* Rena din Aura och lära dig att skydda den m.m
* Lära dig att jorda dig inför en Seans, Djurkommunikation.(Länkning)
* Läsa ev en person. På Foto
* Lära dig Rena ditt Hem m.m
 

 

Vill du komma på en kurs så mailar du till mig så kommer vi överens om vilken dag som passar. Kurser hålls endast Tisdagar-Fredagar, Ej Helger. Jag finns i Stockholm

 

 Du är varmt välkommen!

    

 

 

 

 

OBS! Medial Teknik kursen är skyddat av upphovsrätten och får inte användas i utbildningssyfte ej heller som kompendium eller andra utskrifter utan upphovsmannens medgivande,

Marianne Eriksson "Medialt"

Copyright © 2014  Medialt All right reserved.