Bilden skyddas av upphovsrätten

 

 

Djurkommunikations Kurs

 

Jag kommer tyvärr inte hinna med att ha fler kurser under 2019-2020

Jag kommer att hålla bloggen öppen och där kan ni både skriva,

läsa och ställa frågor om det andliga.

 

Skulle det inte vara roligt om du kunna prata med ditt husdjur eller med andra djur som du kommer i kontakt med?

Man kan lära sig genom telepatiskt  väg att prata med djur, de berättar vad som händer i deras sinnen, känslor och hur de ser på sin omgivning. Djur pratar i tanke / känslor.

Många djur pratar i bilder och några, speciellt sjuka djur kommunicera med fysiska förnimmelser.

Har du någonsin undrat hur det skulle vara om ditt husdjur kunde prata med dig? Tänk att kunna ta reda på om din vän verkligen gillar sin mat,sin sovplats eller dina andra djur!

Det jag har märkt när jag har pratat med djur är att det har en härlig känsla för humor. Jag har fått mig många skratt när jag har pratat med dem. Och det är en underbar upplevelse att få ha pratat med ett djur.

Så, älskar du djur och känner att det skulle vara roligt att få lära sig grunderna i hur man pratar med djur. Då tycker jag att du ska gå på en kurs hos mig. Här får du chansen att prata direkt med en katt, du får också lära dig att prata md djur på distans och även med djur som har gått över. Just den här kursen är för hemmabruk ( Familj, nära vänner ) Den gör dig inte till en profisionell djurkommunikatör och du får aldrig låta någon person tro att du har licens för att utöva en professionell kommunikation.

Du kan öva på andras djur efter det att du har frågat ägaren om lov.

Känner du att det här kan vara något för dig, så maila mig, så bokar vi en tid till dig. Kursdagar endast Tisdagar-Fredagar. Ej helger.