SES VI IGEN, EFTER DET ATT VI HAR DÖTT?

 

 

 

 

 Jag kan direkt svara ja, vi ses alla igen.

De som har dött och gått över till den andra sidan, glömmer inte bort oss, banden som vi hade på jorden finns alltid kvar.  En partner som man älskade och älskade en tillbaka, älskar en fortfarande lika mycket, precis som man själv gör. Man slutar inte att älska någon när någon har dött och den som har dött slutar inte att älska en eller glömmer bort en. Kärleken finns kvar för evigt   Det gäller alla nära och kära, det här gäller även djur. Har du ett djur som har gått bort, så finns kärleken kvar.

Livet fortsätter på andra sidan, de lever sina liv där och väntar på att vi ska komma över och leve med dem sen, NÄR VI ÄR KLARA MED VÅRT LIV.  Vi alla har vår karma och vår livsuppgift, och jag kan inte säga det nog, men det är viktigt att vi lever klart våra liv så att vi gör de erfarenheterna som vi redan innan bestämde oss för att göra. Vi skrev på ett kontrakt med våra själsvänner och själsfamilj. Vi alla hjälps nämligen åt med vår utveckling. Du har huvudrollen i ditt liv och alla andra har biroller och mycket viktiga sådana.

Det är oerhört smärtsamt att förlora någon som man älskar. Jag har egen erfarenhet av det, både när det gäller människokärlek och kärleken till våra djur.

Det finns inget som får en att känna sig så ensam, förtvivlad, maktlös och hopplöshet. Till och med panikkänslor har infunnit sig. Skrik och gråt och en stor sorg känns i hjärtat.

Att gå på stan och se hur alla lever sina liv som vanligt är ofattbart, man tänker, "Hur kan de bara gå omkring och leva sina liv som om ingenting har hänt?"

 

Vi är många som har gått igenom detta. Alla människor går igenom detta, man förlorar någon som man håller så kär. Någon som betyder allt för en.

Även jag som tror och vet vad som händer när vi dör, går igenom denna smärta. Man gråter och är otröstlig.

Så är livet. Hade man blivit uppfostrad om att döden är något fint och fantastiskt, så hade man tagit det här med döden på ett annat sätt. Om man fick lära sig att det inte finns någon död, bara en övergång en förvandling, så hade separationen av en kär inte varit lika tuff.

Men, hur är det nu då? Jo, när vi dör lämnar själen kroppen och beger sig hem. Den "döda" personer kommer ofta ner och tittar till en.

De kommer och hälsar på i drömmar, lämnar små tecken som kan vara allt möjligt. Hur vet man att det är ett tecken då? Jo, när man tänker tanken. "Är det här ett tecken från..." så är de det.

Man, kan också ställa en fråga. " Är det här Du som har lagt den här? Eller får mig att lyssna just på den här sången?

Exempel, som idag när jag satt och skrev det här, så spelades en gammal låt på Radion, "Tiotusen röda rosor vill jag ge till dig." Jag tänkte genast på en viss person och frågade högt rakt ut. "Om det är du...., så ge mig ett tecken på det i nästa låt som kommer." Nästa låt blev "Ett vykort från himmelen"

 

 

 

De är med oss, de ser oss, de hör oss, de vakar över oss. De till och med försöker att hjälpa oss på livet väg och se till att vi går på rätt väg genom livet. De planterar in olika råd, ger oss en bra idé. Sen är det upp till oss om vi använder oss av det vi får till oss eller inet.

De finns alltid i vår närhet.  Prata med dem som har gått över som om du kunde se att de var där. Jag lovar att de hör dig! Var uppmärksam på tecken. Får du en rysning, så kan de vara att de ger dig en kram.

Känner du att någon sätter sig i din säng, så finns det någon där som vill säga hej. Bli inte rädd. Det är oftast någon du känner.

Det här gäller djur också!

Känner du att någon stryker mot ditt ben, så är det din katt eller hund.  Känns det att någon hoppar upp i din säng, så kan det vara din hund eller katt eller vilket djur det nu gäller.

Hör du några tassar som går på golvet, så är det ditt djur som är och hälsar på dig.

 

Kom ihåg! Du är inte ensam, de kommer alltid att hälsa på dig! Du är aldrig ensam, kärleken fortsätter att växa.

Du får tänka lite som så, att de klev på tåget före dig! Och Du får ta tåget till dem sen när det står i din tidtabell att det är dags att kliva ombord på ditt tåg.

Lev klart ditt liv, ta chanserna som dyker upp, älska igen. Hitta något du älskar att göra,. De som är på andra sidan ser och hör dig och det sista de vill är att du ska vara ledsen. De förstår din sorg, de känner din ensamhet och sorg. Men av ren kärlek vill de se dig glad och lycklig igen. Tänkt på att livet är kort, så lev dit liv fullt ut.

De som är på anda sidan mår jättebra och är lyckliga och glada. De saknar dig och längtar efter dig. Men det vet att ni snart ses igen, så det är inte ledsna, de är lyckliga där de är. Så deras önskan är att du ska hitta glädjen och skratta och må bra igen. Då mår de bättre och du med.

Nu vet du och har vetskapen om att ni alla kommer att ses igen en vacker dag! Och då bliir glädjen total.

Och du behöver inte vara orolig för att du inte kommer att känna igen den du saknar. Ni känner igen varandra direkt. Hur då? Det finns ju ingen kropp kvar. Du har säkert hört ordspråket att ögonen i själens spegel. Så är det, man har en kropp även på andra sidan fast den är av ren energi, man tar ofta ett utseende som man är mest bekväm med. Dels så kommer de som känner dig och som redan är på andra sidan att möta upp dig när du kommer, Oxh du kommer känna igen och se vilka de är på än gång. Ni känner alltid igen varandra, ni hittade varandra här på jorden, så att finna varandra på andra sidan är ännu enklare.

 

Men, den dagen det blir dags för dig att åka hem. Kom då ihåg, att du tar tåget före någon som får vinka farväl av dig, när ditt tåg går.

Det finns alltid någon som åker före och någon som får stå där på perrongen och känna sorg och ensamhet och  förtvivlan.

Men, livet är så och kommer alltid att vara så. Men, alla som åker före oss kommer hem till en plats som är fylld av glädje, hälsa och kärlek. Själen är här i en "kostym" som vi kallar för kropp. Vi alla är på en andlig resa och vi kommer alla att träffas och ses igen, när det är dags.  Vi lever för evigt och så är även vår kärlek till alla som vi älskar. Vi lever om och om igen och mellan alla våra liv så åker vi hem "till andra sidan" för att vila upp oss och invänta på vår familj, vänner, kärlekspartner och djur. Sedan när det är dags, gör vi upp en ny livsplan och alla får sina "roller" till nästa liv. Nya roller, nya "kostymer" men med samma själ. Gör livet enklare genom att prata om döden ,gör den till något vackert och fint. Vi föds och vi dör och där i mellan ska vi göra det bästa vi kan för att leva våra liv och sprida kunskap, kärlek och glädje. Lev väl mina vänner!