Om  Ida Nyberg.

 

Ida har ett fantastiskt lätt sätt att få till sig information från andevärden.

Hon får information till sig främst genom att hon ser bilder, symboler och "filmsnuttar" i sitt inre.

Hon kan även höra, känna känslor i sin kropp, känna dofter och ibland "bara veta".

Ida har ett positivt förhållningssätt och arbetar alltid för det högsta bästa för klienten och följer noga etiska riktlinjer kring tystnadsplikt. Förtroende värderar hon högt, du kan känna dig trygg när du är i kontakt med Ida.

      

                                                             


 

 Det här kan Ida hjälpa dig med.

 

 

Andlig Vägledning - distans via telefon

 

Har du frågor gällande din livssituation? Står inför ett beslut eller vägskäl? Känner att du "sitter fast" och behöver komma vidare? Kanske har du frågor kring arbete, kärlek, relationer eller sorg? Jag vägleder dig gärna. 

Jag Svarar ej på frågor gällande graviditet, sjukdom eller död. Letar ej heller försvunna föremål, människor eller djur.

Pris: 1h - 650 kr eller 30 min 350 kr

                                                          

 

Medial Vägledning - via mejl


Mejla 1-3 (tydligt ställda) frågor alt. om du önskar ett personligt änglabudskap (som jag känner in och tolkar intuitivt) från änglakort så kan det vara istället för en av frågorna, så besvarar jag dessa skriftligen via mejl inom 48 h.

Pris: 250 kr

 

 

Djurkommunikation distans 


Boka först tid. Sms:a sedan mig en bild och namn på djuret du vill att jag ska kommunicera med samt eventuella frågor som du har till djuret. Efter att jag har kommunicerat färdigt med ditt djur talar jag in ljudfiler och skickar till dig via sms-funktionen på din smartphone eller till din mejl.

Pris: 450 kr 
Kontakt med anhörig som gått över till andra sidan (miniseans) - distans via telefon


Att få vara en länk till andra sidan och komma i kontakt med nära och kära till en klient är ett vackert och ärofyllt uppdrag som jag tar mig an med stor vördnad och omtanke. Du ringer mig på bokad tid och då ”kopplar jag upp mig” mot andevärlden och ser om någon vill komma in. Jag vill att du ska tänka på en önskad person och jag gör mitt bästa för att kontakta denne, tyvärr finns det inte några garantier att det är just den person som för stunden vill komma till tals, kanske kommer någon annan istället som har viktiga budskap till dig. Jag gör så klart alltid mitt yttersta för att kontakta rätt person men jag bestämmer inte fullt ut, det gör andevärlden.

Pris: 1h - 650 kr eller 30 min - 350 kr

 

Kontakta och Boka här: 

kontakt@idan.nu alt sms:a: 070-4323656.

 

Betalning sker i förskott till BG: 5180-8517 alt swish 070-4323656. Bokningen bekräftas när pengarna syns på kontot.
Avbokning senast 24 h innan. Utebliven tid debiteras.
Garanti - pengarna tillbaks om du ej är nöjd/Ida ej får kontakt.
Innehar F-skattsedel

 Varmt Välkommen med din bokning!

Hälsningar/
Ida