Få en Personlig Meditation
Det här Meditationerna är Helt Unika i sitt slag,

DE ÄR SPECIELLT GJORDA FÖR DIG OCH DINA BEHOV.


I dessa meditationer så kommer jag att fokuserar bara på Dig och det som DU behöver få hjälp med för att kunna läka dina besvär?

Du behöver ta hand om dig bättre och Ibland så behöver man få lite hjälp på traven som en Personlig meditation.

Hur du beställer och vilka Meditationer det finns att välja på hittar du längre ner på sidan.


Det flesta kroniska sjukdomarna som finns i dag kommer av stress.


Det är sant. När vi blir stressade så sätter hjärnan in ett läge, att fly eller slåss. Det är bra vid fara, men sen så ska vagusnerven gå in och lugna oss när faran är över. Men vad händer om den inte gör det?

Jo, då blir vi spända i musklerna, spänner käken, drar upp axlarna, får huvudvärk, ont i axlar och nacke, känner oss stressade och blir lättirriterade. Vi kan bli arga, deprimerade, får ångest och vi kan få svårt att sova.


Vad händer om vi inte får bort stressen och alla spänningar?

Det är då vårt tillstånd blir kroniskt. Vi kan få alla möjliga sjukdomar, som är skapade av stress i kroppen. Får vi inte en sjukdom så får vi kronisk värk som till exempel fibromyalgi.


Vetenskapen har gått framåt.


Nu har vetenskapen kommit fram till att kropp och själv hör ihop. Om inte själen mår bra så syns och märks det snart på kroppen.

De har också kommit fram till att hjärnan inte kan skilja på vad som är verklighet eller vad som är ren fantasi.


Och det är nu det blir intressant. För det är dina egna tankar som skapar stressen och dina tankar skapas av din yttre miljö, så som föräldrar, vänner, massmedia, skolor, arbetsplatsen, förhållande, jobbig barndom, trauman och händelser runt omkring dig. Så om du hela tiden till exempel läser /ser negativa nyheter under en längre period, så skapar det stress i din kropp...du kanske blir både arg och rädd av att läsa nyheter. Din kropp går in i ett försvarsläge, adrenalinet pumpar runt i din kropp, fly eller slåss är det som gäller nu. Du känner ångest, du får lätt panik.


Du pratar om negativa saker som du har hört eller varit med om eller läst om, du ältar. Samma tankar, blir samma känslor, du gör samma saker varje dag, du önskar att det vore annorlunda. men samma tankar skapar samma känslor, som blir samma resultat, inget förändras förutom att du mår sämre i både kropp och själ-Och efter några månader, år i det här tillståndet så får du problem med kroppen.


Vad händer om du gör tvärtom?

Det är nu det blir lätt men samtidigt lite svårt. För du behöver nämligen bryta dina vanor och dina tankar.

Jag kommer att gå in djupare på det här under året med att kunna erbjuda kurser i hur man kopplar om sin hjärna och kommer bort från negativa spiraler och får ett hälsosammare liv.


Men jag har ett väldigt bra erbjudande till dig som kan vara till stor hjälp för dig. Det finns lite olika metoder som kan hjälpa dig till et bättre liv och det är genom dess 3 meditationerna. Jag kommer att ge dig olika "verktyg" i form av 3 olika Meditationer. Du kan välj en mellan dess tre eller så kanske du behöver två eller tre olika.Här är det unika med dessa meditationer. Alla Meditationer som du beställer är anpassade exakt efter dina behov.

  1. Healing-Meditation " Här får du hjälp med att prova att självläka en del av din kropp som du har problem med.."

  2. Sov-Meditation "Har du sömnsvårigheter så kan den här meditationen hjälpa dig."

  3. AntiStress-Meditation " Är du stressad och behöver få mer lugn i kroppen så kan den här vara till hjälp."


Så här beställer du Din Meditation

  1. Skriv ner vilken Meditation du vill ha.

  2. Vad du vill ha hjälp med

  3. Ditt namn/smeknamn som du vill höra i Meditationen som är en ljudfilen

  4. Mejla sen in din info, till info@medialt.seMeditationerna blir klara ca 14 dagar från det att du har fått ett bekräftelse mejl .

OBS! Du kan välja vilken summa du vill ge för dessa meditationer. 495 kr 545 kr eller 595 kr-
OBS! Du ska inte sluta att gå till din läkare eller sluta med dina mediciner utan att rådfråga din doktor först. Jag kan heller inte ge dig någon garanti för att det här hjälper dig helt och hållet. Det här är ett hjälpmedel för dig att prova på.

För vissa hjälper det väldigt mycket,( har själv blivit hjälpt av detta men har också kompletterat med kurser i ämnet.) Det här är endast en möjlighet som jag kan ge dig för att pröva en ny metod. Jag avsäger mig allt ansvar för hur du använder dig utav detta och hur du kommer att må .Detta är endast ett komplement-verktyg.