top of page

En kurs där omöjligt blir möjligt.

Välkommen till din bästa investering du någonsin har gjort... i dig själv.

För att du är värd det.


Är du redo för att gå vidare i livet? Då har jag fantastiska nyheter. Jag tänker ha en helt ny och unik Andlig Självutvecklingskurs och den är förmodligen den enda här i Sverige. Varför den så Unik? Jag har slagit ihop det bästa av två världar.

Hitta Din inre Livskraft och Tro på Dig Själv.

Vill du vakna upp varje dag och känna mer lycka och självkärlek. Vill du utveckla dina Andliga gåvor? Vad är din livsuppgift, vill du kunna hela dig själv och andra? Du har all den kraften inom dig just nu.


Tillsammans med mig får du lära dig hur du kan ta fram din inre potential och öppna upp dina möjligheter att utveckla din fantastiska och unika personlighet, både genom den andliga världen och den kroppsliga inre världen.


Att slå ihop den Kroppsliga världen med det Andliga är helt unikt och den tar fram din största potential, att bli den du är född till, nämligen att bli ditt rätta jag, kunna läka, känna in andras energier, våga följa och lita på din intuition. Hitta din livsuppgift och vad det är du ska göra i livet.En Kurs med både andliga övningar och personlig självutveckling.


Dena otroliga kurs är speciellt framtagen för att hjälpa dig att utöka din medvetenhet, förbättra din intuition och din känsliga sida som är din starkaste sida... den Andliga.


Kursen är upplag så du får möjligheten att göra övningar som berikar ditt liv på alla plan. Du kommer att bli glatt överraskad av dina egna andliga förmågor, gåvor som du knappt visste att du hade.

Du får också lära dig hur du kan stärka dina energicentra och ta bort de blockeringar som kan finnas där.Jag kommer också att berätta varför det är ohälsosamt med att gå omkring med blockeringar i dina energicentra/chakran.


Du kommer att förstå hur kraftfulla dina energier egentligen är, och hur de kan påverka både ditt liv och din kropp, genom att stärka din livskraft.

Känna självkärlek, lycka och tro på dig själv.En kurs där du kommer att förstå hur kroppen, själen och du fungerar tillsammans.

Och hur du kan programmera om hela dig till att läka din kropp, lösa andlig karma. Utveckla din intuition, leva det liv du vill och drömmer om. Få kraften att skapa det liv du önskar. Lås upp dina gåvor-alla talanger som du är menad att dela med dig till världen.


Omfamna Din Andlighet och ta hjälp av den. Bli den person som du är född till att vara. Hitta lyckan i ditt liv, utveckla dina andliga kunskaper. Vi hjälper varandra med en healing under kursen.


Våga vara andlig och ta hjälp av dina egna inre resurser och är du dessutom en ljusbärare. så är den här kursen extra viktig för dig. Våga vara dig själv och må bättre och få dina drömmar att gå i uppfyllelse, genom att ta fram dina egna resurser som du bär inom dig. Du kan utnyttja alla möjligheter som universum har att erbjuda dig.

Ge dig ut på en ny upplysande andlig väg som kommer att väcka en gränslös källa av kärlek, skydd. välstånd, hälsa, glädje och oändliga möjligheter.
OBS! Mindre grupper; Vi kommer att dela upp oss i två grupper med sex stycken i varje. Healingen, där jobbar vi två och två. Bläckfisken blir vi fyra eller sex deltagare.

Jag och Linda kommer att hjälpa er med de olika övningarna så ni får ut så mycket av kursen som möjligt.Det här gör vi på kursen.


 • Vi ger varandra healing. (Vi jobbar två och två.)

 • Om dina energicentra (chakran) är blockerade, vad händer i kroppen då?

 • Hur man löser upp blockeringarna

 • Hur är det att vara en högkänslig person? HSP

 • Vi mäter vår aura med tre olika metoder. Pendel, händerna, slagruta.

 • Läkande meditation (Kort)

 • Intuitionsövningar, 3 olika

 • Psykometri

 • Symbollära, Hur vi tolkar de tecknen vi får från Universum och Andevärlden.

 • Hur du skyddar dig själv mot energitjuvar

 • Feng Shui. Att få in mer positivitet i ens liv, arbetsplats och hem.

 • "Bläckfisken". Vi läser av varandra genom en fantastisk spännande och rolig övning.

 • Varför det är viktigt att rena sitt hem.

 • Vad är din livsuppgift

 • Använd dig själv som en magnet för att dra till dig positiva manifestationer.

 • Hur man kan få det liv man önskar?

 • Miniseans. Vi tar kontakt med andevärlden och ser om vi kan få en hälsning från någon vi saknar. ( Människa eller djur. Du tar själv med dig en bild på den du vill ha kontakt med.)

 • Du får möjligheten att ställa frågor om den andliga världen.

OBS! Det kan bli fler övningar om vi hinner med.


Kursen är begränsad, max 12 personer. ( Delas in i två grupper, så vi är 6 stycken i varje grupp)

Den kommer att hållas på vackra Värmdö, ca 30-45 minuter från Stockholm City.


Datum: Lördagen 13 maj 2023 klockan 11.00-17.30 ( ingår fika med tilltugg.)

45 minuter rast. Vill man äta en lättare lunch finna det en food truck och ett litet café i närheten. Det går bra att ta med sig egen matlåda, finns en micro att låna.


Kursavgift: Med tanke på det höga priserna vi har i dag, så sänker jag från ( 2.300) till endas 1,850 kr.

Du kan få dela upp betalningen på 2 gånger. Mejla bara mig, så ordnar vi det.


Anmälan till kursen och mer info:


Skriv till; Info@medialt.se


Lämna ditt fullständiga namn, mejladress samt ditt mobilnummer.Välkommen till din bästa investering du någonsin har gjort... i dig själv.

För att du är värd det.
bottom of page