top of page

Kontakta Medialt

Tack för ditt meddelande

VEM ÄR MARIANNE ERIKSSON ?

Marianne Eriksson Glad2_edited_edited.jpg

Marianne Eriksson är en Andlig vägledare som bor i Stockholm.

Redan i unga år insåg hon att hon hade kontakt med andevärlden. Men som vuxen väckte det hennes nyfikenhet riktigt ordentligt.

 

Hon berättar-

"Jag visste inte att jag var medial och hur det påverkade mig då.

Jag hittade ett medium som hade kurs i personlig och andlig utveckling. Där fick jag svar på många av mina frågor, men inte alla. Jag tyckte det var jobbigt att vara i grupp, för jag var så blyg. Jag hade så många frågor, hade lite svårt för vissa övningar och hade velat ha lite mer tid på mig. Få prova och göra övningarna flera gånger istället för en. "

Det ledda till att hon gick på fler kurser och läste många andliga böcker med stort intresse. Genom alla åren har hon fördjupat sig inom den andliga världen, vilket inkluderar allt mellan himmel och jord.

Och när hon förlorade sin ungdomskärlek på ett tragiskt sätt, så fördjupade hon sig i vad som händer med oss människor och djur när vi lämnar jordelivet. Många år av läsning och många timmar av att lyssna och läsa vad andra människor upplevde när de hade varit nära döden eller till och med hade varit döda, gjorde att hon fick en bred uppfattning och en djupare insikt i vad som händer med oss när vi går över till andra sidan och hur det kan se ut där.

När hon pratar med de som redan befinner sig på andra sidan, så vet hon med all säkerhet att vi alla är odödliga och vi alla har eviga själar som lever vidare båda här och i efter-livet. 

Och under alla dessa år så har hon träffat många fantastiska lärare & mentorer. Här är några av dem.

Birkan Tore, James van Praagh, Dr Joe Dispenza , (Vetenskap, kvantfysik & andlighet) Bruce Lipton, ( Masterclass) Gregg Braden (Masterclass) Stig  Åvall Severinsen  ( Breatheology) mfl. 

 

Hon har alltid älskat att skriva sen hon var liten. Hon älskar fantasy temat och håller nu på att skriva sin första stora fantasybok.  Hon älskar djur. Men katter står hennes varmast om hjärtat. Det händer ibland att  hemlösa katter kommer till henne för att få hjälp.  

Marianne delar med sig av sina livserfarenheter och insikter så att andra kan dra nytta av att öppna sina hjärtan och få en koppling till sitt eget andliga jag. Hon har haft många kroppsliga besvär genom åren och det har lett till hennes andra stora intresse som är hälsa och healing. Hon finns också på sociala medier som YouTube, Facebook och på Instagram, som är ett bra sätt att dela med sig av olika händelser och visdom om andevärlden. Du hittar också mediala övningar och meditationer. Hon vill också förmedla budskapet om, att vi alla är eviga själar och den kärlek som vi skapar på jorden är vad vi tar med oss när det är dags att ge sig hem till Andevärlden i efterlivet/andra sidan.

Marianne har den kunskap du behöver för din andliga & personliga utveckling

bottom of page