Om Mig och kontakt info

Kontakta Medialt

Tack för ditt meddelande

youtube-667451__340.webp

Marianne Eriksson  är en andlig vägledare  (Medium) författare och andlig guide som bor i Stockholm. Hon finns här för att vägleda dig genom andlighetens mest komplexa frågor. Oavsett vad du går igenom så finns hon här för att hjälpa dig hitta din väg framåt i den andliga världen.

 

Redan i unga år insåg hon att hon hade kontakt med andevärlden. Som vuxen väckte det hennes nyfikenhet riktigt ordentligt.

 

Hon berättar-

"Jag visste inte att jag var medial och hur det påverkade mig då.

Jag hittade ett medium som hade kurs i personlig och andlig utveckling. Där fick jag svar på många av mina frågor, men inte alla. Jag tyckte det var jobbigt att vara i grupp, för jag var så blyg. Jag hade så många frågor, hade lite svårt för vissa övningar och hade velat ha lite mer tid på mig. Få prova och göra övningarna flera gånger istället för en. "

Hon ville starta kurser för alla de som inte ville vara med i en stor grupp.  Det ledda till olika kurser och andliga böcker som hon läste med stort intresse. Genom alla åren har hon nu fördjupat sig inom den andliga världen, vilket inkluderar allt mellan himmel och jord.

 

Hon visste att hennes kurser skulle ge varje elev mer tid till alla de frågor som man har som elev och göra om vissa övningar om man behövde.  Fördelen är också att man kan göra alla övningar i lugn och ro.  Hon började att utveckla en kurs som idag kallas för Medial Teknik. En kurs som hon anpassar efter sina elevers egna behov. Kurser finns nu både som privatkurser och i grupp. Efterfrågan blir bara större och större med åren. Hon är fortfarande ensam i hela Sverige med att ha dessa kurser. Medial Tekniks kurser är helt unika och man lär sig väldigt mycket på kort tid.

Hon har träffat så många glada elever och hon själv har fortsatt att utvecklas under många år och träffat fantastiska lärare:

Birkan Tore, (atlanting healing)

James van Praagh, ( Om andevärlden)

Dr Joe Dispenza , (Vetenskap, kvantfysik & andlighet)

Bruce Lipton, ( Masterclass)

Gregg Braden (Masterclass)

Stig  Åvall Severinsen  ( Breatheology) mfl. 

 

Tack vara  hennes mediala andlighet har hon haft möjligheten och glädjen att få träffa och hjälpa många olika människor på så många olika sätt inom det andliga. Låt henne få göra detsamma för dig som hon har gjort för så många andra sedan 2009. Hon är en mycket efterfrågad lärare. Hon har ett stort hjärta och värme. Hennes humor är fantastiskt underbar.

Hon har alltid varit en väldigt andlig person. Hon tror att universum har ett sätt att guida oss framåt genom våra liv med hjälp av våra guider, andar och änglar. Hon är så tacksam att hon har fått den här möjligheten att kunna kommunicera med andevärlden och hon älskar att ha möjligheten att kunna hjälpa sina elever och alla er som bara är här för att söka efter svar.  Hennes fokus ligger på att skapa medvetenhet, kunskap och läkande genom att lära er hur ni alla kan låsa upp er egna andliga potential. Hon är mycket mån om att alla ni som väljer att gå på hennes kurser kommer att trivas och att ni alla ska få möjligheten att lära er så mycket som mjöligt både här och på kurserna.