top of page

Är du medial?

Har det hänt att du har vaknat en morgon och mår som du brukar, men plötsligt så känner du att ditt goda, vanliga humör är som bortblåst?

sol, kvinna, träd, fält, hus, armar upp i luften, blundar
Kontakt med din andlighet

Helt oväntat så mår du inte riktigt bra, men du kan inte hitta någon "bra" anledning till varför du mår som du gör... Plötsligt, så kanske du känner dig sur fast du var på bra humör för en stund sen. Du kanske börjar känna dig orolig, fast du inte har något att oroa dig för. Du kanske börjar känna dig irriterad, men har egentligen ingen anledning att bli det? Då är det kanske inte dina egna känslor som du upplever, det kan vara någon annans.


  • Har du haft sanndrömmar?

  • Känner du på dig att något kommer att hända innan det gör det?

  • Lyssnar du på din magkänsla/intuitionen?

  • Har det hänt ibland att du tycker att det finns någon i rummet, fast du är helt ensam?

  • Har du någonsin känt obehag när en person har klivit på tåget/bussen fast du inte vet vem det är?

  • Har det hänt att du har fått ett varsel?

  • Har du drömt om någon anhörig som har dött?

Då kan det faktiskt vara så att du är väldigt mottaglig och att du har dina chakran öppna. Du kanske är medial. Men att vara medial innebär inte alltid att man är eller måste bli ett medium eller något annat inom det området. Det du kanske skulle behöva lära dig är bl.a. att stänga ner dina chakran och att lära dig att känna igen vilka känslor som är dina och vilka som inte är det och att lära dig hur du gör dig av med känslor som inte tillhör dig. Och hur du gör nästa gång för att slippa bli så berörd av olika energier runt omkring dig.


Är man medial och inte vet om det går man omkring och har sina chakran öppna. På det sättet får man till sig en massa olika känslor från andra människor och från andevärlden. Du kan i värsta fall bli som en svamp som suger åt sig andras människor känslotillstånd. Ibland så kan det hända att man känner av andras sjukdomar eller besvär. Många av mina elever som har kommit till mig har haft problem med ångest och en del har haft ADHD och många är HSP. Det har visat sig i det flesta fall att de som har ångest, HSP eller ADHD är mycket mediala och uppfattar andras känslor mer än vad andra människor gör. När de har lärt sig hur de ska hantera dessa känslor, så har de fått bättre kontroll över sina känslor och vet varför och hur de ska hanterar alla känslor de tar in. Och sen så är det en skön känsla att förstå varför man upplever det man gör.


Är man medial och mottaglig, så kan man även få påhälsning från andevärlden. De kan se att du är mottaglig och öppen och då kan det hända att de försöker att få kontakt med dig. Oftast så är det någon anhörig, någon du känner. Till och med ett husdjur kan komma på besök. Har man inte kontroll på det här så kan det bli väldigt jobbigt och besvärligt för vissa. Och andra kan bli väldigt rädda. Det är mycket sällan att en ande är elak och vill en illa. Det är snarare så att om en person som är mottaglig inte förstår eller märker det första försöken till en kontakt så försöker det med andra metoder och ibland så kan det upplevas som mycket obehagliga.


Jag har privata kurser där jag hjälper dig

Jag förklarar varför du upplever det här och hjälper dig att förstå hur det går till. Du får lära dig att stänga ner dina chakran och hur du kan lära dig att skilja på dina egna och andras känslor och hur du kan ta bort de känslor som inte är dina. Du får också chansen att lära dig hantera besökande andar om du upplever att du har några som kommer och besöker dig.


Det här är en kurs/handledning som kommer att förändra en del av ditt liv.

Du kommer att få "nycklar" av mig som kommer hjälpa dig både i din personliga utveckling så som i din andliga utveckling. Använder du det här på rätt sätt, så kommer du att få mycket nytta utav det i ditt vardagsliv.


Kursen heter Medial Teknik

תגובות


התגובות הושבתו לפוסט הזה.
bottom of page