top of page

15 Egenskaper som visar att du är en ljusbärare och vad det betyder


Har du någonsin undrat om du är en ljusbärare och vad en ljusbärare är för någon? I flera hundra år har det skrivit om att det ska komma nya tider då ljuset och kärlek ska återvänder till jorden. Sakta har vi börjat förbereda oss för ljusets återkomst. Där mer harmoni och kärlek ska ta över världen.


2012 började det att hända något. Det var ett förvirrat år där sanningen täcktes under ett tjock lager av rädslor och kontrolldrivna agendor. Det finns fortfarande mycket rädslor och misstänksamheter kvar. Så även om vi har haft det otroligt tufft de senaste åren, så har ett kraftfullt skifte skett och många ljusbärare har börjat vakna och börjar göra sig hörda.


Du en förmodligen en av dessa ljusbärare eftersom du har dragits till den här sidan. Det finns inga tillfälligheter och ingen slump. Ljusbärare...Gör dig beredd.


Vad är en ljusbärare?

En ljusbärare är en person som har valt att komma till jorden, speciellt vid dessa tider, för att hjälpa till att förvandla mörkret till ljus. Även om detta kan låta överväldigande, så är det inte det.

Varje tanke, känsla eller handling som är byggt av osäkerhet och rädslor som du väljer att omvandla till ljus tjänar inte bara dig utan alla. När du gradvis lär dig att förankra mer ljus i din kropp (mentalt, fysiskt, emotionellt, andligt), desto mer hjälper du andra att göra detsamma.

Det är meningen att du ska lysa så starkt du kan och aldrig låta någon stoppa ditt inre ljus och storhet.


En ljusbärare kan välja olika sätt att sprida sitt ljus och hjälpa andra. Men FÖRST måste du använda ditt inre ljus för att läka dig själv. Efter det är du redo att hjälpa andra.

Kom ihåg, att vara en ljusarbetare handlar inte bara om dig. Du har redan allt du behöver för att slutföra ditt livsuppdrag. Du har förberett dig för dessa tider i århundraden.

Att vara ljusbärare innebär att hjälpa andra på olika nivåer, det här gäller både människor och djur. Många behöver din hjälp. Så ljusbärare, var redo.


OBS! Hur mycket som stämmer in på dig här nedan beror på vilken slags ljusbärare du är.

Det finns olika nivåer, man kan likna det genom hur mycket livserfarenheter du har och vad för livserfarenheter du har gått igenom. Det finns ett speciellt uppdrag just för dig som är ljusbärare.


Jag till exempel har hemsidan och YouTubekanalen för att hjälpa andra och Jag hjälper också djur.

Allt handlar om att hjälpa både människor och djur. Alla behöver hjälp ibland och och det finns många som är rädda och kan uppleva som de famlar i mörkret och det finns så många olika problem som folk behöver få hjälp med. Du kan vara en förälder som är extra bra på att lyssna, både på din familj och andra i din närhet. Det finns inget smått eller stort...all hjälp är värd lika mycket för den som behöver ett ljus i mörkret.


Och du, ljusbärare är en av dem som har fått med dig en speciell gåva en unik egenskap som ska hjälpa oss att sprida ljuset över vår jord.


15 Tydliga egenskaper på att du är en ljusbärare



1. Du känner att du slösar bort tid


Du har en oförklarlig känsla av att du slösar bort din tid och att du letar efter något som ska kännas rätt i livet. Du har haft en stark känsla länge att du är ska göra något mer, något större än vad du gör nu. Du är en sökare.


Att bära på Känslan av att slösa bort sin tid är inte roligt alls. Men du känner att det är något du behöver göra och du påminns om det tills du börjar jobba på det.


2 . Du känner inom dig att du har en livsuppgift – men du vet inte riktigt vad det är.


Du har spenderat mycket tid på att ta reda på varför du är här och vad din livsuppgift är. Kanske har du läst många böcker, googlat runt, tittat på olika filmer som handlar om det andliga och du kanske till och med har gått kurser. Du kan liksom inte släppa det. Anledningen till det är återigen densamma – universum vill att du ska vakna så att du kan börja med din livsuppgift.

Att samarbeta med universum kan göra att du åstadkommer så mycket mer. Du utnyttjar din obegränsade kapacitet, och den enda begränsningen ligger i ditt sinne – hur mycket du tillåter dig själv att lysa. När du kommer på vad din livsuppgift är får du plötsligt möjligheten att förändra hela ditt liv.


3. Du känner att du inte passar in överallt. Du känner dig inte riktig hemma någonstans.


Det är så många ljusbärare som känner att de inte hör hemma här. Väldigt ofta så har vänner och familjen svårt att förstå sig på en. De är också vanligt att man inte heller hade eller har många riktiga vänner.

Det samhälle som vi lever i idag gör att många ljusarbetare känner sig ledsna eller deprimerade.

Världen gör ljusa-bäraren ledsen eftersom vi är här för att förändra det gamla hårda sättet och skapa en ny värld som är baserad på mer frihet, rättvisa och kärlek. Världen i dag är för hård och kall, vilket göra att allt fler ljusbärare mår dåligt. Ljusbärare finns i alla åldrar, vi föds till ljusbärare.

En del av ljus-bärarna bedöms felaktigt som osociala eller konstiga. Allt de behöver är egen tid mycket för att anpassa sig till sitt högre jag och ta in information från sina guider och andevärlden.



4. Du vill så gärna rädda hela världen


Varje ljusarbetare känner att de har kommit hit för att rädda världen. Innerst inne är de så trötta på hur världen fungerar, och de avskyr att se människor och djur lida, och de vill ändra på det. Det här är så utmattande att många ljusbärare ”går in i väggen”. De blir så dränerade av allt de negativa det ser och hör. Så ljusbärare ska vara försiktiga med att lyssna, se och höra på till exempel nyheter.

Som ljusbärare vill du rädda allt och alla, din familj, dina vänner, dina djur och sedan i slutändan hela världen. Låter det som en gigantisk stor uppgift? Jo, det är det. Men de kan verkligen förändra världen till det bättre.


5. Du har varit med om mycket tunga ”mörka” saker i ditt liv


Den viktigaste uppgiften för en ljusbärare är att förvandla mörker till ljus. För att göra det har de upplevt mycket tunga saker i sina liv. De har gått igenom utmanande situationer, och ibland har de nått botten känslomässigt eller andligt. Många ljusbärare har förmodligen gått igenom något av det här-Trauman, kroppsliga besvär, psykiska besvär, övergrepp, misshandel, förluster av någon när eller kär, sjukdomar, ekonomisk kris, mobbing, ensamhet m.m. Kanske har de gått igenom en eller flera saker av det här.

Varför är det så få ljusbärare som lever ett lyckligt och harmoniskt liv? Jo, för att de har tränats sedan de föddes för att känna igen alla typer av mörker och förstå hur man omvandlar det till ljuset.

Det är inte helt ovanligt att några av ljusbärare också kom hit för att lösa sin familje-karma och på så sätt befria hela generationer från ohälsosamma familjemönster.


Men ljusbärare är oftast starka, visa och positiva så detta är inget som borde störa dem. Fokusera bara på att läka dig själv först. Och bara det borde vara tillräckligt för att hjälpa dina familjemedlemmar också. Kanske är de inte redo att ta emot ditt ljus för tillfället, men du skapar den möjligheten för dem när de kan ta emot det.


6. Du har en speciell gåva för att få det du vill.


När du ser tillbaka på ditt liv kanske du märker att du har manifesterat vad du har velat ha eller göra. Åtminstone till en viss del. Och ofta, utan att du anstränger dig allt för mycket eller följer några riktlinjer för attraktionslagen. Detta beror på att du har höga energi som snabbt letar sig in i en materiell manifestation. Men en liten varning. Du är mer styrka än vad du tror… ibland så är det nästan som magi. Därför måste du vara extra försiktig och ta ansvarig för hur du riktar din energi.

Omedvetet kan du skapa problem för dig själv eller för andra om du inte tänker dig för vad du önskar eller vill.



7. Inte varje Empat är en ljusbärare. Men varje ljusbärare är en Empat.


Empat är en person som kan känna vad andra känner. De kan känna både sorg och glädje och allt däremellan från andra människor och djur. Innan man förstår och blir medvetna om denna egenskap kan de tro att det de känner är deras egna känslor/humör. Men, de har faktiskt bara plockat upp och känner av energin från någon annan.

Tänk på att vad du än upplever så är du inte ensam. Det finns många ljusbärare där ute, och ju mer du tänder ditt ljus, desto lättare hittar andra dig.


8. Ordet ljusbärare är en trigger


Om du känner dig attraherad av detta ord av någon anledning, så är det ytterligare ett tecken på att du är en ljusbärare.

Vissa ord är skapade unikt för att framkalla djupa minnen inom oss En så kallad trigger. En Trigger kan vara ett ord, en lukt, ett namn, en sak, en viss situation, en händelse, en färg, ett klädesplagg, ett smycke vid en viss tid och plats.

Man kommer överens redan innan man föds vad det är för triggers man ska ha så att man inte glömmer bort vad det är man ska göra. När en trigger dyker upp, så startar en rad händelser och känslor inom dig.


9. Vill hjälpa andra


En annan egenskap som ljusbärare är att du alltid har känt ett behov av att hjälpa andra människor och djur. När du ser någon som är olycklig eller har det svårt, så vill du hjälpa till.


10. Tro på en högre makt


Oavsett hur mörka stunder du har haft så har du alltid känt dig kopplad till en högre kraft. Du har alltid trott på något större, som universum, det andliga, guider, änglar, en slags gud och Ufo.

Även om dina rop på hjälp kanske inte alltid har besvarats så som du har velat, så har du alltid vetat att universum skapades för något större än att vi bara lever här ett liv och sedan dör. Du vet att vi är odödliga och att vi alla lever vidare någon annan stans. Att kroppen är till låns, ett kärl för vår själ.


11. Du har haft en tuff barndom


Ljusbärare känner sig ofta ensamma och missförstådda eftersom de upplevt en tuff barndom. Du kan ha upplevt psykisk, känslomässig eller fysisk misshandel.

Dina föräldrar kan ha haft stora svårigheter med något i sina liv som har påverkat dig genom din uppväxt. Dina klasskamrater förstod dig aldrig, och ofta undrade du hur du lyckades klara dig i denna mörka (fientliga) värld. Ljusbärare upplever en svår barndom så att de förstår mörkret och hittar en väg ut ur det.


12. Du drar till dig människor med problem


Ett annat vanligt drag hos en ljusbärare är att människor med problem dras sig till dig som magneter.

De kan sitta på en parkbänk när någon sätter sig bredvid dem och börjar klaga. När de tittar närmare på sina vänner är chansen stor att deras vänner har många utmaningar och att de klagar mycket. Du drar till dig energitjuvar och människor som inte ger dig mycket i gengäld. Dessa människor verkar hitta dig var du än går. Ibland tror du att du har en lysande skylt ovanför ditt huvud med en pil som pekar ner mot dig och på den står det…”Kom hit med dina problem.”


13. Du vet hur man tar sig ut ur mörkret


En annan stark och bra egenskap hos en ljusbärare är att de alltid tar sig ur mörkret. Mörkret kan dyka upp i ditt liv som, sorg, dåligt självförtroende, depression, ångest, självtvivel eller ogynnsamma yttre omständigheter. Oavsett hur djupt du sjunker så tar du dig alltid upp och du hittar alltid tillbaka ut till ljuset. Du gillar inte de mörka det är därför du alltid letar efter det minsta ljusglimten för att leda dig tillbaka och åter hitta tillbaka till ljuset igen. Du hittar alltid ett sätt. Genom böcker, prata av dig, se filmer, söka efter svar. Du finner alltid ett sätt att ta dig tillbaka på. Ibland så kan det ta lång tid och ibland så går det fortare än vad du själv trodde från början.


14. Känslomässig berg och dalbana.


Ditt humör förändras hela tiden. När du mår bra känner du dig väldigt nära ditt andliga jag, universum och allt i ditt liv verkar flyta på utan ansträngning. Men helt plötsligt kan ditt humör förändras och du känner dig nere i skosulorna.

När du mår dåligt avbryter du dig själv från det universella energiflödet, och som ett resultat börjar saker i ditt liv att stanna upp. Du tappar din kraft/energi.

Dina tankar följer dina känslor och ofta kan du fastna i negativa tankemönster i dagar eller till och med längre. Du behöver bli medveten om när du faller in i det här negativa mönstret. Och så snabbt som möjligt bryta det med att göra något som du tycker om. Ändra dina tankar…Fokusera på något helt annat. Undvik negativa saker som nyheter eller annat som får dig att må sämre. Undvik personer som dränerar dig.


15.Vem är jag? Varför är jag här?


Dessa frågor har alltid har cirkulerat i ditt huvud. Så länge du kan minnas, så har du funderat på meningen med livet och vad som är din livsuppgift.

Som ljusbärare har du alltid känt att det finns något större där ute som väntar på dig. Du vet också att den dagen som du kommer ihåg vem du är och vad ditt syfte är, då kommer allt i ditt liv att falla på plats.








Comments


bottom of page