top of page

Hur tar andarna kontakt?
Ett av de vanligaste tecknen är lampor som blinkar när du går in i ett rum. Andar har möjligheten att "leka" med belysning och el. När vi lämnar våra fysiska kroppar genom processen av fysisk död, så består vår nya existens av elektromagnetisk energi eller ren energi. Det är därför som andarna använder sig av elektriska saker för att ta kontakt med oss. Våra nära och kära runt omkring oss, kan plötsligt börja att manipulera lampor eller starta tv:n. Om du upptäcker att du köpt eller har bytt till nya lampor och de börjar att flimra/blinka eller gå sönder, kan du definitivt anta att någon försöker att skicka dig ett tecken eller bara vill säga Hej.

Förutom ljus, kan en ande manipulera många elektroniska apparater som datorer, mikrovågsugnar, tv:n, radion etcetera. De kan få TV: n att ändra till en annan kanal (vilket hända mig här om dagen) eller stänga av den.

Ibland så kanske du plötsligt får höra hans/hennes favoritlåt/eller en låt som var er låt på radion.

Ja, du det är sant, andar kan bli DJ för ett ögonblick om de vill. De kan placera en tanke i ditt huvudet för att få dig att sätta på en viss kanal på radion när de vet att en viss låt spelas. Det kan också hända att de placerar en tanke i huvudet på Dj, på radiostationen så att han ska välja en speciell låt.

Du kanske har vaknat en morgon och innan du är riktigt vaken så får du en låt i huvudet, som får dig att tänka på en viss person. Allt det här är en hälsning från någon från Andra Sidan.


Det finns många sätt som en ande/person kan ge oss tecken på.

Om du vet att en person i ditt liv bar en viss parfym eller använde ett speciellt rakvatten, så kan det hända att du plötsligt känner och upplever den doften, du kanske stannar upp och tänker "Den här doften känner jag igen" så efter ett tag så kommer du på vem som brukade ha den doften. Det är en hälsning just för den personen. Säg gärna "Hej..." så att anden/personen vet att du har uppfattat hälsningen.

Det finns så många andra tecken som du kan få från dina nära och kära som har gått över till den andra sidan. De kan och kommer att använda alla verktyg som finns tillgängliga för dem för att kunna ge dig ett tecken eller en hälsning på att de finns där. Några andra gemensamma resurser som Andevärlden använder för att få din uppmärksamhet är genom, fåglar, fjädrar, nyckelpigor och Fjärilar, bara för att nämna några. De ber oftast dem att komma i din väg. Plötsligt så kanske du börjar att få dagligt besök av en fågel som du annars aldrig har sett. Be gärna att få ett tecken från en ande/person som har gått över.


Jag personligen brukar be om att få se en vit fjäder.

De kan också pilla dig lite i nacken eller i håret och även göra så att du plötsligt får gåshud.

Djur kan göra på samma sätt när de vill skicka en hälsning eller tala om för dig att de finns här fortfarande.

Ibland så kan man höra sitt djur gå på golvet, man kan känna hur någon hoppar upp och lägger sig i sängen och när man tittar så finns det ingen där. Men det gör det, det är bara det att du inte kan se dem just då.


Djur har också förmågan att de kan komma tillbaka till dig en gång till under din livstid, bara för att de trivdes hos dig eller för att de inte var klara med något. Det är kanske därför djur lever mycket kortare tid än vad vi gör. De kan åka hem till sitt djurrike på andra sidan och "ladda batterierna" för att senare komma tillbaka och vara med oss igen. Kanske för att trösta dig eller hjälpa dig när du är sjuk. Förutom ljus, kan en ande manipulera många elektroniska apparater som datorer, mikrovågsugnar, tv:n, radion etcetera. De kan få TV: n att ändra till en annan kanal (vilket hända mig här om dagen) eller stänga av den.


Vissa djur finns i ditt liv för att ge dig tröst och stöd i livet. Ibland är det här för att hjälpa dig att utvecklas både på det personliga planet som på det andliga planet. Hjälper dig att ära dig om dig själv och få dig att förstå vad du behöver ändra på hos dig själv. Djur är healers och hjälper till där det behövs. Jag tror att alla Djur är utklädda änglar, för de älskar oss precis som vi är.

bottom of page