top of page

Dr.Joe Dispenza "Du har makten att skapa din egen framtid"KURSEN HAR REDAN VARIT. Men håll utkik efter ett nytt startdatum.


Avancerad introduktions på svenska med Dr.Joe Dispenza.

Ta nu chansen och gå dessa kurser. De är helt fantastiska och man får en sådan insikt om sig själv och att man kan må bättre än bäst. Jag har själv gått dessa kurser och jag rekommenderar den varmt. “Den kreativa processen handlar inte om att hoppas, försöka eller söka...Den handlar om att skapa din egen verklighet" – Dr. Joe Dispenza


De flesta av oss lever ett liv som i största mån styrs av vårt förflutna. Vi tänker, agerar och känner på samma sätt som vi gjorde igår, och dagen innan det. Därför är många människor dessutom frustrerade över sina liv eftersom de upprepar sitt förflutna om och om igen - och de vet inte hur de ska ändra situationen.

Det bästa sättet att förändra något är att öppna upp sig för det okända Det är när du testar något helt nytt, när du rör dig ut ur din bekvämlighetszon, som du verkligen har möjlighet att förändra något inom dig. Det kan vara saker som att gå på en fest eller tillställning där du bara känner ett fåtal människor eller ingen alls, att testa en ny hobby, ge en komplimang till en främling eller något annat som ger ett extra sug av nervositet i magen. Kommer du ihåg när du senast gjorde något som du tyckte var lite läskigt, där du rörde dig utanför din bekvämlighetszon?

Joe Dispenza har dedikerat sitt liv till att lära ut till människor hur de kan leva ett rikare, gladare och mer hälsosamt liv. Han har forskat på hjärnans, kroppens och genernas natur och hur de är sammankopplade med hur vi tänker, känner och agerar. Hans lärdomar och praktiska tekniker har förändrat livet för tiotusentals människor - folk har läkt sig själva, skapat framgångsrika företag och fått sina relationer att spira igen.


Nu har vi glädjen att för första gången kunna erbjuda introduktionskursen ”Redesigning your Destiny” i Sverige – på svenska. Under 4 dagar mellan den 22-25 maj kommer vi att dyka djupare ner i detta ämne. Och börja nysta i de metoder och verktyg som kan få oss att ändra vårt liv i den riktigt som vi önskar.


Förståelse för förändringens väg

I denna online introduktionskurs ger Joe Dispenza dig en inblick i hans verktyg och tekniker, som grundar sig på åratal av forskning. Genom att använda praktiska exempel och särskilda övningar så demonstrerar han hur du omedelbart kan börja omprogrammera ditt sinne och din kropp så att du kan nå dina personliga mål.

Du kommer bland annat att:

- lära dig vetenskapen bakom dina tankar och hur dina tankar skapar din verklighet

- förstå hur du kan bryta dig loss från oönskade känslomässiga reaktioner och tankemönster

- lära om och avlägsna negativa vanor från ditt förflutna

- förstå hur du öppnar upp för det okända och därmed vara mottaglig för positiva möjligheter

- få åtkomst till ditt undermedvetna och därigenom ändra dina hjärnvågsmönster

- upptäcka en ny form av meditation som ger åtkomst till ditt undermedvetna och hjälper dig att skapa dig en ny realitet.
Comments


bottom of page