Medialts YouTube kanal.Youtube kanalen är ett viktigt komplement till hemsidan. Du får träffa mig som din guide, där jag berättar mer om olika andliga fenomen. Här hittar du alla videos med meditationer, övningar, spöken, olika berättelser om andliga händelser. Jag kommer att berätta om mina egna upplevelser med guider och spöken. Det kommer att bli både spännande och roliga berättelser. Här kan du också pröva på olika meditationer. Varför inte göra ett besök i ett utav dina tidigare liv. Du kan själv ställa frågor till dig guide och få svar direkt. Prova på några övningar och se hur bra intuition du har. Det blir mycket prat om olika spöken och vad de vill. Det finns både lugna och stökiga spöken.

Det här vill du bara inte missa, så gå in och prenumerera på Medialts YouTube kanal och få det senaste nytt om den andliga världen först. Gå direkt till YouTube Medialt, Din andliga guide.

När du kommer dit så klicka på gilla knappen, prenumerera och klicka på den lilla klockan. Då får du aviseringar så fort något nytt kommer från Medialt.
©2020 Medialt | Sverige 

Kontakt