top of page

Orb, vad är det?
Orbs är en slags ljusklot av ren energi. Det är den mest vanligaste spökrelaterade bilder som man har och kan fånga med en kamera eller med mobilen.

Har du någon gång tagit ett foto och sedan upptäckt något som ser ut som en rund fläck som verkar lysa och den ser ut som den tycks sväva ? Om du har fått en sådan bild så grattis, du kanske har fångat en Orb på bild.


Orbs är en slags ljusklot av ren energi.

De varierar i ljusstyrka, färg och storlek, kan vara nästan helt transparenta eller så gott som solida. De kan mer eller mindre stå still i luften på ett och samma ställe eller flyga runt med blixtens hastighet i ett oregelbundet mönster. En Orb är en energi/ande från en annan dimension. De är den mänskliga själen som har lämnat sin fysiska kropp här på jorden. Andar föredrar ofta att ta sig fram som en Orb, dels för att det tar mindre energi än att gestalta sig som en avbild av sitt forna jag. Ju mindre Orben är, desto mindre energi. Vårt människliga öga kan inte uppfatta Orber lika bra som en kamera. Vårt öga uppfattar ofta en Orb som en ljusglimt eller en blixt i ögonvrån, medan en kamera fångar upp energin av ljusbollen/Orben och vi ser den på bild. Djur som katter och hundar har lättare än oss att uppfatta dessa fenomen. Man kan se hur katten eller hunden plötsligt börjar att följa någon med blicken. Orber kan se ut på så många olika sätt t.ex. som ljusklot, spiraler, dimmrök och som ljusmaskar. När man förstorar upp ett fotografi med ett energiklot, kan man se att det består av små ljusklot i spiralformationer. De kan synas som ljus som flyter genom luften, som bubblor eller starka ljusstreck.

De som inte ”tror” på den andliga säger alltid att det är smuts, damm eller att det är något fel på kameran när de ser dessa orber på en bild/foto.

Tyvärr så har de rätt ibland, för damm kan också se ut som Orber på ett foto.


Hur kan man se skillnaden på en riktig Orb och en oäkta?

Slottets själar flyger runt som orber än i dag.
En Äkta Orb av en själ på slottet!

En äkta Orb är mycket ljusare och har också en kant runt sig, som en cellvägg ungefär. Är det många ”Orbs” på bilden så är det oftast mer tecken på damm, pollen eller en reflektion från en blixt. Till och med solens strålar kan få det att se ut som en Orb. Tänk på att det finns mycket som kan reflektera in i kameran. Att påstå att allt som ser ut som en Orb på bild skulle vara från en ande stämmer inte och säga att det är alltid är damm eller något annat "normalt" är också lite knasigt att påstå. Men vet man hur en riktig Orb ser ut så ser man skillnaden direkt.Bilden har jag tagit i ett slott och det du ser på dörrkarmen är en Äkta Orb! Den svävade alldeles förbi mig, men det såg jag inte då. Upptäckte Orben när jag tittade på alla foton som jag hade tagit på slottet. (Använde en riktig digital kamera. )


Är Orb en själ?

Nu har vi pratat om vad en Orb är och hur den ser ut. Men vad mera exakt är det för något? Det du egentligen ser på bilden när du ser en Orb är faktiskt ren energi från en själ, en död person. Känns lite knasigt att skriva en död person, när man faktiskt lever vidare efter en jorddöd. Kroppen dör men inte ens själ, den lever vidare i en annan dimension och det är precis vad en Orb är, en människa från en annan dimension som vibrerar i en annan frekvens än vi. Det är lättare för en ande/spöke eller vad man nu vill kalla dem för, att ta sig fram som ett energiklot och sedan, om den har tillräckligt med energi, sakta ta gestalten av hur de en gång såg ut när de levde på jorden. Djur gör på exakt samma sätt.


Men, det krävs en hel del övning för att kunna resa på det här sättet och ännu mer kunskap att kunna visa sig för oss, det krävs lite övning, om man inte är en stark och vis själ, för då kan de göra dessa resor samma dag som det har lämnat jordelivet.

Men, det krävs mycket energi till att göra detta.

Och för att visa sig och vandra omkring och ”spöka” bland oss så krävs också en hel del energi.


Comments


bottom of page