top of page

Tvillingsjäl eller själsfrände?


Hur skiljer sig tvillingsjälar från själsfränder?


Tvillingsjäl, hjärta eld, kärlek, par
skillnaden mellan tvillingsjäl och själsfrände

Den största skillnaden mellan en tvillingsjäl och en själsfrände är att tvillingsjälar är två halvor av samma helhet. En själsfrände, å andra sidan, kan betraktas som någon som är stöpt i samma form som du. Det finns en djup likhet, och du känner dig väldigt nära, men ni är inte av samma själ. En själsfrände förändrar vem du är genom att föra dig närmare ditt sanna och riktiga jag. Själkompisar har kommit överens om att ha ett nytt liv tillsammans. De gjorde de innan de kom ner till jorden, men de betyder inte alltid en romantisk kärlek. Du kan ha själsfränder/själskompisar som är vänner, husdjur och/eller familjemedlemmar etc."

Vissa människor anser att tvillingsjälar är en av många typer av själsfränder, med tvillingsjälar är de som är mest intensiva, eftersom de faktiskt är en och samma själ som är delad i två. Som ett hjärta som man ritar. Två halvor som hör ihop.


Vanliga frågor om tvillingsjälar och själsfränder:

Är tvillingsjälar alltid i ett romantiskt förhållande?

Även om tvillingsjälar typiskt sett ses som en romantisk relation, kan de också vara platoniska. Detta kan ta form av en vän eller till och med en bekant." Men i de flesta fall verkar romantiken vara vanligare.


Kan du bara ha en tvillingsjäl?

Ja, du kan bara ha en.


Kan du ha flera själsfränder/själskompisar?

Ja, du kan ha flera.


Har alla en tvillingsjäl?

Nej. " Unga själar har inte delat sig i två halvor än och har inte det behovet att utvecklas med sin ena halva än. När själen delas och de båda kommer ner till jorden så får halvorna sin egen personlighet och ego och den skapas efter den yttre miljön, så som familj, uppväxt, land, stad, vänner, lärare och olika händelser i livet. Det blir nu olika i sin personlighet, men ändå lika i själen.Kan tvillingsjälar bli gifta?

Bröllop, kärlek, man, kvinna, mona, himmel, moln, stjärnor
Tvillingsjälar som har gift sig.

Ja, förhållanden med två tvillingsjälar kan bli giftiga. "I ett förhållande med två tvillingsjälar kan din tvillingsjäl spegla dina egna problem, ohälsosamma vanor eller obalanser. "Dessutom, när tvillingsjälar är ifrån varandra kan de ha svårt att fungera. De kan också sluta definiera sitt självvärde i förhållandet. Dessa aspekter av tvillingsjälsförhållande kan resultera i ett ohälsosamt medberoende förhållande."


Det finns också en tendens att ge din tvillingsjäl ovillkorlig kärlek – se mellan fingrarna och låta alldeles för mycket negativt glida undan. Ofta romantiseras tvillingsjälsförhållanden, och vi tenderar att förbise några av de negativa attributen i förhållandet.


Tvillingsjälar är ökända för att kunna bli missförstådda och ha ett turbulent förhållande om de inte hanteras med försiktighet. Om vi ​​inte har självkärlek och medvetenhet kan de bli ännu mer smärtsamt."


Kan själsfränder gifta sig med varandra?

Ja, det är mycket vanligt att de gifter sig med varandra, då de känner att det är så lika.


Poängen.

Tvillingsjälsförhållanden är otroligt starka, kraftfulla och sällsynta. Men bara för att de är starka betyder det inte att de är okrossbara - det är fortfarande viktigt att arbeta med ett medvetet partnerskap och din egen individuella tillväxt. När du gör det kommer ni två att vara katalysatorer för kärlek, tillväxt och harmoni i varandras liv. Men oftast så håller det inte så länge pga deras konflikter och utveckling. Men, ibland så bestämmer det sig för redan p andra sidan innan de går ner på jorden hur deras förhållande ska vara utvecklande för deras andliga och själsliga utveckling eller om det för en gång skull vill leva ett långt, lugnt, lyckligt liv och bara njuta av varandras sällskap.


Medan själsfränder har ett mer lugnare förhållande, som kan hålla hela livet ut. De lyfter varandra och har ett mer vänskapligt förhållande. Men, kärleken mellan tvillingsjälar är den starkaste och renaste som finns.stjärnor, universum, kärlek, par, man, kvinna
Kärlek
Kommentare


bottom of page