top of page

Andliga Filmer & Magiska ÄventyrSJÄLEN

Du får följa med Joe Gardner, en musiklärare som får sitt livs chans att spela på den bästa jazzklubben. Hans glädje försvinner snabbt, när han plötsligt hamnar i Efterlivet eller "Det stora före" – en fantastisk plats där nya själar får sina personligheter och intressen innan de skickas tillbaka ner till jorden.


GHOST

är en amerikansk romantisk fantasy-film.

Den handlar om en ung kvinna som hamnar i stor fara efter det att hennes man blev mördad framför hennes ögon. Han som nu är en ande/spöke söker upp ett medium som motvilligt hjälper honom för att försöka att rädda sin kära flickvän.


ÄNGLARNAS STAD

Filmen handlar om en ängel som hämtar människor som skall dö. Men på ett sjukhus blir han intresserad av en kvinna som jobbar där, han blir snabbt kär i henne och vill bli människa för att få vara med henne. Men allt går inte riktigt som han har tänkt sig.

DRÖMMARNAS VÄRLD

Handlingen är inriktad på Chris, en man som dör i en olycka och kommer till himlen, men går ner i "helvetet" för att rädda sin fru. 1998 fick filmen en Oscar. Chris spelas av Robin Williams.
SOMEWHERE IN TIME

Den vackraste och mest romantiska film man kan se. Reeve spelar Richard Collier, en dramatiker som blir helt besatt av ett fotografi av en ung kvinna på Grand Hotell. Genom självhypnos lyckas han åka tillbaka till år 1912 där han hittar skådespelerskan Elise McKenna (porträtt av Seymour), men kommer i konflikt med sin chef, William som fruktar att romantiken håller på att spåra ur och beslutar sig för att stoppa honom.

Filmen är också känd för sin vackra musik som är komponerad av John Barry.
Comments


bottom of page